Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Cristi Balaj confirmă: "Dan Petrescu a refuzat naţionala. Este un om de cuvânt"

VIDEO Cristi Balaj confirmă: "Dan Petrescu a refuzat naţionala. Este un om de cuvânt"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a refuzat banca tehnică a echipei naţionale, după discuţia pe care a avut azi cu conducerea CFR-ului.

VIDEO Cristi Balaj confirmă: "Dan Petrescu a refuzat naţionala. Este un om de cuvânt"

Naţionala României caută un nou selecţioner după ce Mirel Rădoi a decis să nu semneze prelungirea contractului, ca urmare a ratării barajului pentru CM 2022 din Qatar.

Dan Petrescu a fost principalul favorit pentru postul de selecţioner şi antrenorul lui CFR Cluj a promis că va oferi astăzi un răspuns la oferta primită de la FRF.

Petrescu a avut astăzi o întâlnire cu Nelu Varga şi cei doi au picat de acord să continue colaborarea la CFR Cluj. 

Cristi Balaj, preşedintele clubului CFR Cluj, a confirmat că antrenorul Dan Petrescu a refuzat oferta Federaţiei Române de Fotbal de a prelua echipa naţională.

"În urma discuţiilor purtate azi, atât clubul, cât şi Dan Petrescu, au decis să continue împreună proiectul început la CFR. Ne bucurăm şi suntem fericiţi. E un antrenor în care avem încredere şi e un om de cuvânt.

(...)Lucrăm în continuare, împreună cu Dan Petrescu, şi suntem preocupaţi pentru a avea un sezon mai bun anul viitor, în special în cupele europene", a declarat Cristi Balaj, potrivit CFR TV. 

Intrebat despre actualul sezon de Liga I, Balaj, preşedintele campioanei, a mărturisit: "Un sezon greu, multe meciuri într-o perioadă relativ scurtă de timp. Din competiţiile europene, ne-am fi dorit mai mult. În schimb, în campionatul intern au fost recorduri şi meciuri câştigate în ultime perioadă, fără gol primit.

Felicităm jucătorii, staff-ul tehnic, le mulţumim fanilor. Lucrăm cu Dan Petrescu preocupaţi să avem un sezon mult mai bun în competiţiile europene în mod special, în sezonul următor".

Afla mai multe despre: dan petrescuechipa nationalacfr cluj 

viewscnt
Articole similare