Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristiano Bergodi, prezentat oficial la Voluntari: ”Am încredere în munca mea şi în jucătorii de aici”. Ce obiectiv are

VIDEO | Cristiano Bergodi, prezentat oficial la Voluntari: ”Am încredere în munca mea şi în jucătorii de aici”. Ce obiectiv are

FC Voluntari

Comentarii

Cristiano Bergodi a fost prezentat oficial la FC Voluntari şi a explicat că are încredere că poate salva echipa de la retrogradare. Tehnicianul italian este la curent cu tot ce s-a mai întâmplat în campionatul românesc şi a ţinut să-i mulţumească lui Ioan Andone pentru şansa de a antrena din nou în Liga I.

Dinu Todoran şi-a încheiat mandatul de ”principal” la Voluntari, iar în locul său a fost adus Cristiano Bergodi. Italianul cunoaşte bine campionatul românesc, iar Andone, managerul de la Voluntari, a anunţat că primul obiectiv al echipei este salvarea de la retrogradare.

Vreau să mulţumesc clubului Voluntari că mi-a dat din nou şansa de a antrena în România. Ştiu că este un moment foarte greu, dar eu am încredere în munca mea şi în jucători. Vreau să fac o muncă foarte bună, am motivaţia necesară, am urmărit campionatul chiar dacă am lipsit, am fost la curent cu ce s-a întâmplat.

Tot timpul ai presiune. Şi dacă te baţi la titlu, şi dacă te baţi la retrogradare, mereu ai presiune”, a spus Cristiano Bergodi.

Îi doresc mai mult noroc decât au avut predecesorii lui şi să acumulăm puncte, că avem nevoie de puncte. În privinţa lotului, eu cred că avem un lot bun. O să îl evalueze şi ce posturi crede că are nevoie, o să căutăm să îi întărim lotul. Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare în primul an.

Sunt convins că o să ne putem propune împreună mai multe obiective îndrăzneţe”, a spus Ioan Andone.

Afla mai multe despre: bergodiandonevoluntari 

viewscnt
Articole similare