Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Criză pentru Cagliari. Echipa lui Răzvan Marin a făcut încă un pas greşit şi rămâne fără victorie din octombrie. Rezumatele zilei din Serie A

VIDEO | Criză pentru Cagliari. Echipa lui Răzvan Marin a făcut încă un pas greşit şi rămâne fără victorie din octombrie. Rezumatele zilei din Serie A

Serie A

Comentarii

Cagliari şi Răzvan Marin au făcut încă un pas spre Serie B. Echipa din Sardinia a obţinut doar o remiză pe teren propriu şi a rămas fără victorie din octombrie.

Empoli - Udinese 3-1

Udinese a condus-o la pauză pe Empoli, datorită unui gol marcat în urma unei faze superbe. Deulofeu şi Success au făcut şah mat apărarea gazdelor, iar ibericul a înscris al patrulea său gol din acest sezon. Empoli a fost mult mai bună după pauză. Stojanovic a egalat, cu un şut perfect. Bajrami a făcut 2 la 1, după ce mingea a ajuns cu noroc la el. Pinamonti a stabilit scorul final în minutul 78, Empoli - Udinese 3 la 1, iar nou-promovata are şapte victorii în 16 etape.

Cagliari - Torino 1-1

După ce etapa trecută a fost rezervă, Răzvan Marin s-a întors printre titulari, dar Cagliari a rămas fără victorie de opt etape. Torino a condus la pauză, după ce Carboni şi-a introdus mingea în propria poartă. Joao Pedro a înscris în minutul 53 pentru 1 la 1, iar Cagliari a bifat a patra remiză consecutivă şi a urcat pe locul 18. Torino a rămas pe poziţia a 13-a. 

 

Afla mai multe despre: razvan marinrezumate serie a 

viewscnt
Articole similare