You are here:

VIDEO | Criză reală! Situaţia cu care madrilenii nu s-au întâlnit în era Ronaldo

VIDEO | Criză reală! Situaţia cu care madrilenii nu s-au întâlnit în era Ronaldo

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a ajuns la trei meciuri oficiale la rând fără gol marcat, lucru care nu i s-a mai întâmplat trupei blanco de 11 ani. Madrilenii nu au reuşit să înscrie în partidele cu Sevilla, Atletico Madrid şi CSKA Moscova.

Real Madrid traversează o perioadă dificilă în primele luni ale mandatului lui Julen Lopetegui. Cea mai bună echipă a Europei în ultimii trei ani a ajuns la trei meciuri consecutive fără gol marcat în acest sezon, iar partida contra ruşilor de la CSKA Moscova a confirmat lipsa de inspiraţie a ofensivei Realului.

După ce a fost învinsă de Sevilla cu 3-0 şi a remizat alb cu Atletico, ambele în La Liga, a urmat aseară încă o partidă dezamăgitoare. Cu doar trei şuturi pe poartă echipa lui Lopetegui a pierdut şi în Liga Campionilor fără să marcheze şi a egalat un record negativ vechi de 11 ani. 

 

 

În 2007 Realul a traversat o perioadă similară. Nu a marcat în partidele cu Huelva, Deportivo şi Betis. În toată era Ronaldo, Realul nu s-a confruntat cu o asemenea situaţie. 

"Cristiano a ridicat ştacheta foarte sus la Real Madrid. Nu este un secret. Nu se poate acoperi soarele cu un deget. A marcat multe goluri în perioada în care a fost aici. Dar asta ţine de trecut. Nu putem trăi mereu din trecut. Îi dorim tot binele acolo unde este acum, dar trebuie să ne gândim şi la binele nostru" a declarat Keylor Navas după ce echipa sa a fost învinsă în Rusia.  

 

Afla mai multe despre: lopeteguirealronaldo 

viewscnt
Articole similare