You are here:

VIDEO | Cu ce echipă ţine Emma Răducanu la EURO. Sportiva a transmis un mesaj naţionalei preferate

VIDEO | Cu ce echipă ţine Emma Răducanu la EURO. Sportiva a transmis un mesaj naţionalei preferate

Tenis

Comentarii

Emma Răducanu se pregăteşte de Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Naţionala pe care Emma Răducanu o susţine la EURO

Sportiva din Marea Britanie o va întâlni pe Ekaterina Alexandrova în primul tur la Grand Slam-ului, iar meciul se anunţă unul extrem de echilibrat.

La antrenamentele dinaintea meciului, Emma Răducanu a venit îmbrăcată în tricoul naţionalei Angliei şi nu a ezitat să-şi exprime susţinerea şi printr-un mesaj pentru naţionala lui Gareth Southgate.

De asemenea, Emma Răducanu a vorbit şi despre primul meci de la Wimbledon.

„Este un meci în care sunt complet outsider, deoarece ea este mult mai în vârstă, mult mai experimentată şi clasată mult mai sus.

Pentru mine, este o oportunitate grozavă să obţin o victorie importantă, să mă bucur de jocul meu aşa cum am făcut-o în ultimele săptămâni şi să revin pe teren. Are arme formidabile. Pe această suprafaţă, pe iarbă, aceste arme sunt amplificate. Mă aştept la un meci foarte dificil. Dacă voi trece de prima rundă, voi fi extrem de fericită. Tim [Henman] are aşteptări mai mari, bănuiesc.

Mă simt foarte încrezătoare în corpul meu. Am reuşit să joc trei meciuri la un nivel înalt săptămâna trecută şi să ies fără probleme fizice. Sunt într-o formă foarte bună. Anul trecut am muncit mult pentru a mă recupera şi a fi sănătoasă. Am continuat acel efort pe parcursul acestui an. Nu am nicio îndoială”, a declarat Emma Răducanu înaintea confruntării, conform GBNews.

 

Afla mai multe despre: emma raducanueuroanglia 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul