Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cu lacrimi pe chip şi mâinile tremurânde! Momentul impresionant în care Iniesta şi-a luat ADIO de la "casa lui, viaţa lui": "Nu mai puteam da totul, ca până acum"

VIDEO | Cu lacrimi pe chip şi mâinile tremurânde! Momentul impresionant în care Iniesta şi-a luat ADIO de la "casa lui, viaţa lui": "Nu mai puteam da totul, ca până acum"

FC Barcelona

Comentarii

Zi importantă în istoria Barcelonei, una în care Andres Iniesta, unul dintre cei mai buni jucători care au evoluat vreodată pentru gruparea de pe Camp Nou şi-a anunţat oficial plecarea, după 22 de ani petrecuţi în culorile clubului, dintre care 16 la prima echipă.

UPDATE 14:45 Discurs impresionant al lui Andres Iniesta, într-o sală plină de jurnalişti şi colegi care au ascultat cu sufletul la gură cuvintele magicianului spanilor. Evident emoţionant, Iniesta nu şi-a putut stăpâni lacrimile. Conferinţa de presă s-a încheiat în ropote de aplauze, în semn de respect pentru tot ce a oferit mijlocaşul de 33 de ani în perioada petrecută la Barcelona.

"Această conferinţă de presă e pentru a face publică decizia mea. Acest campionat e ultimul jucat de mine aici! E o decizie foarte calculată şi gândită, la nivel personal. În cei 22 de ani petrecuţi aici, la cea mai bună echipă din lume din punctul meu de vedere, am învăţat ce înseamnă să joc aici an de an, ştiu ce înseamnă responsabilitatea de a fi căpitanul acestui club.

Dar sunt sincer cu mine şi cu clubul care mi-a oferit totul şi simt că etapa mea s-a terminat în acest an. Am dat tot ce am avut mai bun şi înţeleg că în viitor nu aş mai fi putut să dau totul la acelaşi nivel, din punct de vedere fizic şi mental. Am vrut să plec simţindu-mă util, important şi titluar. Şi vreau să păstrez emoţiile pozitive trăite în toţi aceşti ani.



E o zi foarte dificilă pentru mine. Mi-am trăit toată viaţa aici şi să spun adio casei mele, vieţii mele, e foarte dificil [...] Nu m-aş fi iertat dacă aş fi rămat într-o situaţie neconfortabilă pentru club. Şi eu, şi clubul merităm altceva.

Vreau să mulţumesc clubului şi La Masia pentru tot ce mi-au oferit sunt ceea ce sunt datorită lor. Vreau să le mulţumesc colegilor şi oamenilor de la club care mă fac mai bun cu fiecare zi trecută.

De asemenea, le mulţumesc fanilor care mi-au oferit dragostea lor, părinţilor, sorei mele... Acum 22 de ani am venit aici într-o maşină şi acum sunt aici, alături de mine, şi cu persoana cea mai minunată din toată viaţa mea şi care mă face fericit în fiecare zi, soţia mea.

Vă mulţumesc tuturor pentru tot"
, a spus Iniesta.
 

Urmăreşte mai jos conferinţa de presă ţinută de Andres Iniesta


Presa din Spania anunţă astăzi la unison că Iniesta şi-a informat colegii în vestiar, iar de la ora 14:30 va organiza o conferinţă de presă pentru a-şi oficializa despărţirea de Barcelona.

Iniesta a câştigat tot ce se putea ca jucător în perioada petrecută la Barcelona, singurul trofeu individual care îi lipseşte şi pe care l-ar fi meritat fiind Balonul de Aur, lucru pentru care revista France Football şi-a cerut scuze.

În vârstă de 33 de ani, Iniesta va evolua cu naţionala Spaniei la Campionatul Mondial din Rusia, după care îşi va începe experienţa la noua echipă. Iniesta s-a înţeles de principiu cu Chongqing Dangdai Lifan şi spaniolii de la Marca notează că în zilele următoare vor fi puse la punct ultimele detalii ale mutării, după ce reprezentanţii lui Iniesta şi cei ai clubului chinez vor ajunge la o înţelegere în privirea salariului fotbalistului.

Rămâi pe www.telekomsport.ro pentru detalii de la conferinţa de presă organizată în cursul zilei de astăzi de Andres Iniesta

Afla mai multe despre: iniestabarcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare