Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum a răpus-o Debeljuh pe Dinamo în 30 de minute! Declaraţiile jucătorului după ce a marcat primul hattrick în România

VIDEO | Cum a răpus-o Debeljuh pe Dinamo în 30 de minute! Declaraţiile jucătorului după ce a marcat primul hattrick în România

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-1), echipa Dinamo, în etapa a XXX-a a Ligii 1.

Cum a răpus-o Debeljuh pe Dinamo în 30 de minute! Declaraţiile jucătorului după ce a marcat primul hattrick în România

La pauză, scorul a fost 1-1, iar Dan Petrescu a decis să facă schimbări în compartimentul ofensiv. Gabriel Debeljuh a fost introdus pe teren în minutul 51, în locul lui Dugandzic. Iar în minutul 51, jucătorul CFR a marcat pentru 2-1. 

În minutul 58, ardelenii au reuşit o nouă fază incredibilă. Omrani a inventat o pasă de geniu în careu, iar acelaşi Debeljuh a punctat din nou. 

În minutul 76, CFR a marcat şi golul 4, după ce Manea a centrat perfect în careu, Debeljuh s-a înălţat frumos şi a trimis mingea cu capul în poartă, făcând astfel tripla. 

La finalul meciului, Debeljuh a oferit mai multe declaraţii şi a fost fericit după ce a reuşit prima triplă în România. 

”A fost primul meu hattrick în România. Sunt foarte fericit pentru că mi-am ajutat echipa. Este important că am câştigat şi am pus presiune pe FCSB. A fost foarte greu, pentru că Dinamo a marcat, iar apoi s-a retras şi e foarte greu să marchezi atunci când 10 oameni se retrag în defensivă. Este greu să marchezi”, a spus vârful CFR-ului, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: cfr-dinamo-debeljuh 

viewscnt
Articole similare