Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum a reacţionat Rădoi când a auzit ce melodie au pus jucătorii în vestiar, chiar în timpul conferinţei de presă

VIDEO | Cum a reacţionat Rădoi când a auzit ce melodie au pus jucătorii în vestiar, chiar în timpul conferinţei de presă

Echipa națională

Comentarii

Jucătorii i-au dedicat o melodie lui Mirel Rădoi, în momentul în care acesta susţinea conferinţa de presă.

Cu lacrimi în ochi, Mirel Rădoi şi-a luat rămas bun de la echipa naţională. Succesul cu Liechtenstein a fost ultimul lui meci ca selecţioner, însă România a ratat calificarea la barajul pentru Cupa Mondială.

Rădoi spune că despărţirea de jucători a fost emoţionantă şi a izbucnit în plâns la vestiare. În timpul conferinţei de presă, jucătorii au pus în vestiar o melodie care i-a fost dedicată lui Rădoi.

Cum a reacţionat Mirel Rădoi când a auzit ce melodie au pus jucătorii în vestiar

Emoţionat, Mirel Rădoi a încercat să atingă la conferinţa de presă toate punctele importante şi a răspuns deschis la toate întrebărilor jurnaliştilor.

Mirel Rădoi a recunoscut că şi despărţirea de jucători a fost foarte grea, deoarece s-a ataşat foarte mult de ei. Mai ales că pe unii dintre ei i-a pregătit şi la naţionala de tineret.

Sentimentul pare a fi fost reciproc. În mijlocul conferinţei de presă, jucătorii au pus în vestiar o melodie celebră, care s-a potrivit foarte bine contextului: Time to say goodbye - o celebră piesă interpretată de Andrea Bocelli şi Sarah Brightman.

Mirel Rădoi a fost întrebat despre melodia pe care jucătorii naţionalei i-au dedicat-o şi fostul selecţioner a răspuns zâmbind: ”(Cum ţi se pare această piesă care se aude? Time to say goodbye”) Cred că jucătorii mi-au pus-o (n.r. râde)”.

Mirel Rădoi s-a despărţit în lacrimi de jucători

Antrenorul în vârstă de 40 de ani spune că a trăit momente emoţionante în vestiar, în momentul în care şi-a luat rămas bun de la jucători.

Mirel Rădoi susţine că n-a mai putut să-şi stăpânească lacrimile. De altfel, mai mulţi jucători au încercat să-l convingă să continue la echipa naţională:

”(Întrebat dacă ştie ce urmează în cariera lui) Nu, nu ştiu ce vom face mâine, să ajungem sănătoşi, după aceea vom vedea ce va fi.

Asta le-am spus şi jucătorului, era uşor să spun că am semnat cu o nouă, scăpăm de câteva lacrimi vărsate în vestiar şi mă duceam acasă liniştit. Nu ei (n.r. jucătorii), eu! Şi bărbaţii mai plâng cateodată”, a mai spus Mirel Rădoi.

 

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare