Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum era să se "frigă" Victor Piţurcă. Balaj l-a salvat pe fostul selecţioner: "I-am zis şi a zâmbit la mine"

VIDEO | Cum era să se "frigă" Victor Piţurcă. Balaj l-a salvat pe fostul selecţioner: "I-am zis şi a zâmbit la mine"

Fotbal intern

Comentarii

Echipele de old boys ale marilor rivale, Steaua şi Dinamo, au dat-o la pace în meciul din cadrul "Galei Ioan Andone" şi au remizat, scor 3-3. Centralul partidei a fost Cristi Balaj, care le-a acordat "câinilor" un penalty.

Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Ioan Andone, apoi, steliştii, prin antrenorul Victor Piţurcă, i-au cerut şi ei lui Balaj un penalty.

"Chiar mi-a zis şi Bumbescu să dau un penalty şi în partea asta, dar nu a luat în calcul că se schimbă porţile în repriza a doua şi când i-am adus la cunoştinţă acest amănunt important a zâmbit. E frumos, ne bronzăm. Jucătorii au fost disciplinaţi. Exatlon a avut o intervenţie aici şi eram nehotărât dacă să dau fault în favoarea lui sau în defavoarea lui.

Domnul Andone chiar pune presiune. Când se apropie şi mă împinge de la spate, atunci pune presiune. Nu am văzut atâtea mingi pe teren niciodată la un meci de fotbal. Fotbalişti de calitate, pe ei putem să îi denumim fotbalişti şi nu jucători de fotbal" , a declarat Cristi Balaj.

Afla mai multe despre: balajpiturcasteauadinamoioan andone 

viewscnt
Articole similare