You are here:

VIDEO | Cum i-a enervat tânăra din imagine pe fanii de la US Open: ”I-am zis nepotului meu că e un mare secret!” :)

VIDEO | Cum i-a enervat tânăra din imagine pe fanii de la US Open: ”I-am zis nepotului meu că e un mare secret!” :)galerie foto

Diverse

Comentarii

Alexa Greenfield, model de meserie, şi-a ridicat gradul de celebritate pe internet după un gest atipic făcut în timpul meciului dintre Madison Keys şi Dominika Cibolkova, de la US Open.

O tânără a devenit celebră în toată lumea după ce a fost filmată în timp ce înmuia stripsuri în cola şi apoi le mânca. O combinaţie atât de neobişnuită pentru americani încât filmuleţul a fost publicat pe contul de Twitter al ESPN. Tânăra a avut însă o explicaţie pentru gestul său: ”Nu pot să beau sucul atunci când sunt mahmură, e prea mult pentru stomacul meu. Aşa că înmoi bucăţi de pui şi merg bine împreună”, a explicat Alexa Greenfield, citată de The Sun.

Alexa Greenfiled a povestit şi cum episodul a devenit viral pe internet: ”Partea amuzantă este că povestea asta începe când i-am zis nepotului meu: ”ascultă, o să fac ceva foarte ciudat. E un mare secret şi nu poţi spune nimănui! Ne le spune părinţilor tăi şi nu le povesti adulţilor, pentru că este un pic jenant!” Sora mea era plecată să-i aducă mâncare nepotului meu, aşa că am decis să o fac rapid înainte ca ea să se întoarcă. Apoi, am fost prinsă de un cameraman şi imaginile au devenit virale”.

Afla mai multe despre: alexa greenfieldus open 

viewscnt
Articole similare