Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum îi IRONIZEAZĂ steliştii pe rivalii de la Dinamo! Mesajul Peluzei Sud după ce ”câinii” s-au ”bătut” cu o poartă

VIDEO | Cum îi IRONIZEAZĂ steliştii pe rivalii de la Dinamo! Mesajul Peluzei Sud după ce ”câinii” s-au ”bătut” cu o poartă

Superliga

Comentarii

La meciul cu Viitorul, în încercarea disperată de a ajunge în zona tribunei oficiale, mai mulţi suporteri dinamovişti s-au ”războit” cu o poartă... deschisă! Ultraşii stelişti n-au ratat momentul şi i-au ironizat pe rivalii din ”Ştefan cel Mare”

Peluza Sud de la Steaua le-a scris rivalilor de la Dinamo un mesaj ironic pe pagina lor de Facebook şi le-a făcut, în acelaşi timp, şi o invitaţie pentru meciul dintre Steaua şi Dinamo de la rugby.

În aceste momente grele, Peluza Sud doreşte să fie alături de eternii rivali şi să le ofere o mână de ajutor. Considerăm că nici cei mai mari duşmani nu merită să fie trataţi aşa cum s-a întamplat acum două zile pe stadionul cu pistă din Ştefan cel Mare, unde o poartă blestemată a stat în calea unei acţiuni ce se putea termina cu mii de like-uri în mediul virtual”, au scris steliştii.

Mesajul întreg îl puteţi vedea mai jos:

Afla mai multe despre: steauadinamosuporteripeluza,  

viewscnt
Articole similare