Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum îşi face Teja curaj pentru meciul marilor speranţe: "Aţi văzut marţi şi miercuri ce s-a întâmplat" Care este argumentul principal pentru o victorie a Craiovei la Cluj

VIDEO | Cum îşi face Teja curaj pentru meciul marilor speranţe: "Aţi văzut marţi şi miercuri ce s-a întâmplat" Care este argumentul principal pentru o victorie a Craiovei la Cluj

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB îşi face iluzii că trofeul Ligii I nu se va decerna la sfârşitul acestei săptămâni. Pentru asta este nevoie ca U Craiova să o învingă pe CFR în Gruia.

Dacă vor câştiga la Sfântu Gheorghe, roş-albaştrii vor rămâne în cursa pentru titlu. Ca visul să rămână intact este nevoie însă ca şi alb-albaştrii lui Papură să strice socotelile campioanei chiar pe terenul acesteia. Teja are exemplul potrivit ca să creadă în minuni. 
 
"În fotbal se poate întâmpla orice şi am văzut asta şi marţi, şi miercuri. Din păcate nou nu suntem la mâna noastră şi trebuie să aşteptăm. Se poate orice. Craiova e o echipă bună şi poate câştiga la Cluj. Sigur îi pot încurca. Ei trebuie să-şi câştige punctele ca să stea liniştiţi, aşa cred" spune antrenorul vicecampioanei. 
 
"Craiova este o echipă foarte bună, au demonstrat de-a lungul timpului, o echipă imprevizibilă care poate bate pe oricine, pot să îi impiedice pe cei de la CFR" a completat şi fundaşul Mihai Bălaşa. 
 
Teja nu uită că la meciul din sezonul regulat, Sepsi a bătut-o pe FCSB cu 4-2. 
 
"Sepsi este o echipă bună, omogenă, a demonstrat-o prin faptul că s-a calificat în playoff, ne dorim să câştigăm cele două meciuri, în special cel de mâine. Trebuie să fim pregătiţi indiferent ce conducere tehnică are adversarul. Motivaţie mai mare decât să câştigi fiecare meci nu văd. În toate etapele pe care le-am jucat până acum am pierdut campionatul. 
Sunt multe de reproşat, sunt lucruri tehnico-tactice, am greşit şi eu cu siguranţă, dar când nu îţi îndeplineşti un astfel de obiectiv sunt multe de spus" a mai declarat Teja. 
 
 

Afla mai multe despre: fcsbsepsititlucfr clujcraiova 

viewscnt
Articole similare