Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu a dezvăluit pentru Telekom Sport o întâmplare fabuloasă cu Gică Popescu: "Am fost doi nătărăi în acel moment" :)

VIDEO | Dan Petrescu a dezvăluit pentru Telekom Sport o întâmplare fabuloasă cu Gică Popescu: "Am fost doi nătărăi în acel moment" :)
Comentarii

La aniversarea de 50 de ani a lui Gică Popescu, foştii colegi şi-au amintit momentele frumoase. Emoţii, bucurii, glorie, lacrimi şi dezamăgiri. Pe toate le-au trăit cei din Generaţia de Aur.

Colegi de cameră timp de 12 ani, antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu are multe poveşti cu Gică Popescu. A acceptat să ne împărtăşească dintre ele şi nouă, celor de la Telekom Sport. 

"Îmi aduc aminte, în anul 1988, când şi-a luat maşină, o Dacie de culoarea maro. Toată lumea avea o astfel de maşină şi era atât de fericit. Amândoi ne bucuram de maşină pentru că eu nu aveam carnet. Şi am plecat într-o plimbare prin Bucureşi, iar la un moment dat am intrat într-un tunel, unde n-am mai văzut nimic.

I-am zis «Bă, Gică, ce e aici? Nu se vede nimic». Şi am continuat să mergem cu greu până am ieşit. Ca doi nătărăi, ne-am dat seama abia după că uitasem ochelarii de soare la ochi şi de aceea nu vedeam nimic" - a dezvăluit Dan Petrescu pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: dan petrescugica popescuechipa nationalaaniversaregeneratia de aur 

viewscnt
Articole similare