Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu a tras concluziile la finalul lui 2019: "A fost cel mai bun an din cariera mea de antrenor"

VIDEO | Dan Petrescu a tras concluziile la finalul lui 2019: "A fost cel mai bun an din cariera mea de antrenor"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul anului în România, Dan Petrescu, are parte de două petreceri la aniversarea a 52 de ani. Prima a fost în România, iar a doua urmează în Dubai. A intrat în vacanţă fericit, mai ales că CFR-ul a încheiat anul 2019 pe primul loc şi a obţinut calificarea în 16-imile Europa League, unde va da peste Sevilla.

"A fost un an foarte greu, am nevoie de linişte şi de odihnă, sincer. A fost cel mai bun an din cariera mea de antrenor, după un asemenea an, vrei şi tu să te odihneşti. Pentru că vreau să mă întorc. Vreau să fiu mai odihnit şi mai inteligent poate.

A fost foarte bine de ziua mea, cu echipa am fost, după aia cu familia, cu maică-mea, cu fratele meu, acuma merg la fete în Dubai să sărbătorim din nou. 2020 sperăm să fie cel puţin la fel de bun, noi tot timpul ca antrenori ne dorim mereu mai mult şi jucătorii la fel. Oriunde aş antrena şi oriunde am jucat fotbal, când jucam, îmi doream mai mult.

Din punct de vedere profesional, va fi foarte greu să obţin aceleaşi rezultate, dar sigur voi da tot ce am mai bun să obţin mai mult, dacă mă voi odihni bine şi dacă voi avea capul limpede, e posibil orice" , a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare