You are here:

VIDEO | Dan Petrescu, amintiri cu Glenn Hoddle: ”El m-a luat la Chelsea şi m-a făcut fotbalist”. Englezul a fost dus de urgenţă la spital

VIDEO | Dan Petrescu, amintiri cu Glenn Hoddle: ”El m-a luat la Chelsea şi m-a făcut fotbalist”. Englezul a fost dus de urgenţă la spital
Comentarii

Glenn Hoddle, fost fotbalist şi selecţioner al Angliei, trece prin momente grele, după ce i s-a făcut rău chiar de ziua sa, înainte de a intra în direct la TV. Dan Petrescu îl numeşte pe Hoddle ”omul care m-a făcut fotbalist”, într-o ediţie de colecţie TOP INTERVIURI.

Hoddle spunea că sunt cel mai bun jucător din lume în 3-5-2, pe poziţia aia, şi că mă vrea pe mine. Când mi-a zis asta, normal că am vrut să mă duc la Chelsea, chiar dacă la Sheffield eram foarte iubit. Cei de acolo au fost dezamăgiţi că am plecat, dar au luat bani buni şi au acceptat.

Glenn Hoddle a venit după meciul României cu Anglia în autocarul nostru să mă pupe. Vă daţi seama ce putere! E cel care m-a luat pe mine la Chelsea şi m-a făcut fotbalist. Când au văzut jucătorii au zis că doar un englez putea să facă asta. Ei şi când pierd, şi când câştigă vin şi-ţi dau mâna”, a spus Dan Petrescu.

Hoddle s-a prăbuşit în studiourile BT Sport înainte să intre în direct. A fost transportat de urgenţă la spital, iar starea sa nu este una tocmai bună.

Afla mai multe despre: hoddlepetrescuchelsea,  

viewscnt
Articole similare