Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu, foarte vehement după ce CFR Cluj a picat cu Astana în Champions League: ”Sunt dezamăgit de cum sunt tratate echipele din România”

VIDEO | Dan Petrescu, foarte vehement după ce CFR Cluj a picat cu Astana în Champions League: ”Sunt dezamăgit de cum sunt tratate echipele din România”
Comentarii

Dan Petrescu este nemulţumit de tragerea la sorţi pentru turul 1 din preliminariile Ligii Campionilor, unde CFR Cluj va juca împotriva celor de la Astana. Antrenorul campioanei României s-a declarat revoltat şi de faptul că echipele din România sunt nevoite să joace încă din primul tur.

CFR Cluj va juca contra celor de la Astana, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Despre adversari, Dan Petrescu spune că sunt o echipă foarte dificilă. În plus, distanţa până în Kazahstan este un alt dezavantaj. Însă Dan Petrescu este nemulţumit şi de noul formal al Ligii Campionilor, în urma căruia campioana României este nevoită să intre în competiţie încă din turul 1.

”În primul rând, sunt surpins de poziţia în care se află CFR Cluj la o tragere la sorţi şi trebuie să joace patru tururi preliminare. Şi în niciun tur preliminar nu suntem cap de serie. Asta e foarte rău pentru fotbalul românesc şi sunt dezamăgit de cum sunt tratate echipele campioane din România. Normal că dintre toate cele cinci echipe posibile, pe care puteam să le întâlnim, nu voiam să mă întâlnesc cu Steaua Roşie Belgrad. I-am evitat şi a doua echipă cu care nu aş fi vrut să mă întâlnesc era Astana, pentru că e o deplasare foarte lungă. Joacă pe teren sintetic şi, în acelaşi timp, ei sunt în plin campionat şi sunt într-o formă foarte bună. Plus că au foarte mulţi bani, au un buget extraordinar, dovadă că şi un jucător din naţionala României, Rotariu, au putut să îl plătească. Cred că am căzut rău, e părerea mea”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescuastana 

viewscnt
Articole similare