Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu l-a sunat pe Gică Hagi, după incidentele de la CFR-Farul: ”Mi-am cerut scuze!”. Întrebarea mamei l-a pus serios pe gânduri

VIDEO | Dan Petrescu l-a sunat pe Gică Hagi, după incidentele de la CFR-Farul: ”Mi-am cerut scuze!”. Întrebarea mamei l-a pus serios pe gânduri

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a susţinut, miercuri, o conferinţă de presă înaintea partidei cu FCU Craiova 1948, din barajul pentru ultimul loc de Europa - preliminariile din Conference League.

Cu această ocazie, Dan Petrescu a vorbit şi despre momentul de la finalul partidei cu Farul Constanţa, pierdută de echipa sa cu scorul de 1-2, în ultima etapă a play-off-ului din Superligă, când a făcut o criză de nervi, aruncând acuze-n stânga şi-n dreapta.

Dan Petrescu i-a cerut scuze lui Gică Hagi

Dan Petrescu i-ar fi acuzat pe jucătorii Farului că, în pofida faptului că erau deja campioni şi partida nu mai avea nicio miză pentru ei, şi-au dat viaţa în acea partidă, ca şi cum ar fi vrut să o ajute pe Universitatea Craiova, contracandidata ardelenilor pentru ultimul loc de pe podium.

Nici Gică Hagi nu a scăpat de reproşuri, însă ”Regele” nu a dorit să-i replice prietenului său.

Cu toate acestea, la câteva zile distanţă de la cele întâmplate, Dan Petrescu i-a sunat pe şefii de la Farul şi le-a prezentat scuzele.

În plus, a recunoscut că întrebarea mamei sale l-a pus serios pe gânduri şi va încerca să nu fie atât de nervos la nivelul gazonului.

A trecut ceva timp. Nu am vorbit după meci cu ei, m-am simţit rău. Mi-am dat seama că îmi fac rău singur. Sănătatea mea este mai importantă.

Este clar că am greşit. Mi-am şi cerut scuze faţă de Hagi şi de Iaşko, i-am sunat personal. E clar că nu trebuia să fac ce am făcut. Am circumstanţe, clar: 63 de meciuri, 10 în play-off, nu am primit vreo opt penalty-uri, dar împotriva noastră sunt date pe bandă rulantă.

Sunt foarte multe adunate, dar nu aveam voie să fac ce am făcut. Îmi cer scuze, nu numai lui Hagi, ci tututor de la Farul, tuturor celor care m-au văzut în starea în care eram.

Cel mai supărat sunt că mama mi-a zis: `Ce faci, mamă, vrei să mori pe teren?`. Încă o dată, săraca, la 80 şi ceva de ani, stă să mă vadă pe mine cum îmi dau viaţa pe teren. A fost greşeala mea. Trebuie să mă gândesc la sănătatea mea.

Mai ales când pierd, câteodată îmi pierd controlul, iar câteva zile nu îmi place să vorbesc. Fie că este victorie sau nu. Mai ales că m-am simţit şi rău. Sper să nu se mai întâmple şi regret foarte mult”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

VIDEO: Dan Petrescu şi-a prezenta scuzele pentru Gică Hagi şi Farul

Afla mai multe despre: gica hagidan petrescucfr cluj-farul 

viewscnt
Articole similare