You are here:

VIDEO | Dan Petrescu, misterios în legătură cu viitorul său la CFR Cluj. Ce a spus despre "dubla" cu Sevilla

VIDEO | Dan Petrescu, misterios în legătură cu viitorul său la CFR Cluj. Ce a spus despre "dubla" cu Sevilla

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj va juca cu FC Sevilla în "16"-imile de finală UEFA Europa League, iar Dan Petrescu încă menţine suspansul. Tehnicianul campioanei ar fi dispus să plece de la echipă în iarnă în funcţie de ce oferte va primi.

La flash interviul de la finalul victoriei cu Astra Giurgiu, Dan Petrescu a fost întrebat de reporterul Telekom Sport dacă va mai fi pe bancă la meciul cu Sevilla, iar tehnicianul campioanei a declarat iniţial că va fi cu siguranţă: "Dacă nu eram eu pe bancă, nu mai vorbeam de meciul cu Sevilla, nu?"

Totuşi Petrescu şi-a schimbat repede discursul şi lasă o portiţă deschisă: "În fotbal nu poţi să ştii niciodată. Acum vine o ofertă, ce fac? Nu mai zice aşa. Eu am contract. V-am spus şi o repet, dacă mă dau afară conducătorii plec, altfel nu plec".

În legătură cu tragerea la sorţi din Europa League, Dan Petrescu a trăit un adevărat coşmar atunci când a fost aleasă adversara celor de la CFR.

"Vorbeam cu cineva din staff şi i-am zis că mă rog să nu cadă Salzburg sau Sevilla. Voiam Manchester United, voiam Arsenal, voiam Malmo, voiam,echipa aia din Austria, aia din Turcia, Espanyol Barcelona, dar Salzburg era prima pe care nu o voiam şi Sevilla a doua. Exact ce s-a întâmplat anul acesta s-a repetat. Dacă am avea acelaşi noroc ca în grupe cu echipele alea ar fi extraordinar. Vă daţi seama, echipa care a câştigat Europa League de 3 ori la rând, echipa care eu am jucat acolo şi mi-a fost foarte greu. Mai rău de atât nu se putea", a mai declarat Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare