Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu, replică dură pentru Ilie Dumitrescu: ”N-am auzit din partea lui nimic frumos!” Ce l-a deranjat pe ”Bursuc”: ”Nici de glumă nu e bună!”

VIDEO | Dan Petrescu, replică dură pentru Ilie Dumitrescu: ”N-am auzit din partea lui nimic frumos!” Ce l-a deranjat pe ”Bursuc”: ”Nici de glumă nu e bună!”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu şi-a continuat războiul de la distanţă cu Ilie Dumitrescu! Tehnicianul CFR-ului e deranjat că toată lumea l-a criticat după înfrângerea din tur cu Astana.

Supărat pentru faptul că mai multă lume l-a contestat după startul destul de greoi de sezon, Dan Petrescu a avut un mesaj destul de dur inclusiv pentru Ilie Dumitrescu, fostul său coleg de cameră.

Nu m-am certat cu Ilie Dumitrescu niciodată. Nici nu am zis numele lui. Dacă el s-a simţit... El a vorbit de numele meu,eu de numele lui nu am ce să zic. Am copilărit împreună, am stat în aceeaşi cameră. Singurul lucru pe care mi-l doresc este să fiu criticat când merit şi când câştig să mi se aducă ceva cuvinte frumoase. Şi din partea lui că nu am auzit până acum. De la nimeni.

Mă deranjează unele declaraţii care nu sunt corecte. Dar nu am cum să le schimb. Mi s-a părut incorect să zică că echipa nu a jucat bine la început de sezon. Acum mă înţelegeţi de ce am antrenat foarte mult în străinătate.

Numai noi am avut adversar slab. Penibil. Erau şi blat cred. Nu au vrut să joace. Doamne fereşte! Nici de glumă nu e bună, sincer. Ce am zis eu nici de glumă nu e bună”, a spus Dan Petrescu, înainte de meciul CFR-ului cu Academica Clinceni.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujilie dumitrescu,  

viewscnt
Articole similare