Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dani Coman, despre posibila plecare a lui Denis Alibec: "Mă gândesc şi la ceea ce înseamnă un transfer la o echipă mare, la un salariu mult mai mare"

VIDEO | Dani Coman, despre posibila plecare a lui Denis Alibec: "Mă gândesc şi la ceea ce înseamnă un transfer la o echipă mare, la un salariu mult mai mare"

Superliga

Comentarii

Preşedintele Astrei Giurgiu, Dani Coman, a vorbit despre Constantin Budescu şi Denis Alibec, înainte de începerea pregătirii din iarnă.

Conducerea Astrei e conştientă de posibilele oferte care pot veni pentru Denis Alibec şi Constantin Budescu, cei mai valoroşi fotbalişti ai echipei, dar speră ca cei doi să rămână, mai ales într-un moment în care echipa se află într-o situaţie bună în clasament. 

Astra e pe locul secund în Liga 1, cu 43 de puncte, cu unul mai puţin decât CFR Cluj, şi la patru în faţa lui FCSB, care e pe trei. 

Jocul giurgiuvenilor s-a schimbat total odată cu venirile lui Budescu şi Alibec, iar acum Dani Coman se aşteaptă la oferte pentru cei doi: "Ar fi bine ca Budescu şi Alibec să rămână alături de noi. La fel de mult mă gândesc şi la ceea ce înseamnă un transfer pentru Denis Alibec în străinătate, la o echipă mare, la un salariu mult mai mare decât îi putem oferi noi.

Vom avea mai multe discuţii cu staff-ul tehinc. În primul rând, trebuie să vedem dacă jucătorii pe care ni-i dorim îi putem aduce, după care vom vedea ce jucători vor mai pleca", a declarat preşedintele Astrei, Dani Coman.  

În plus, pentru a-şi atinge obiectivele, Ioan Niculae nu doreşte să le dea drumul lui Constantin Budescu şi Denis Alibec, cei doi formând un cuplu letal în Liga 1.

"Eu nu cred că va pleca niciunul până în vară. Eu cel puţin nu voi fi de acord. Am o relaţie mai mult decât prietenească nu numai cu principalii jucători, dar în mod deosebit cu Alibec, cu Budescu, cu Tamaş", a declarat Ioan Niculae, imediat după meci. 

Afla mai multe despre: dani comandenis alibecconstantin budescuastratransfer denis alibec 

viewscnt
Articole similare