Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | De asta au pierdut :) Măldărăşanu a găsit motivul pentru care Metaloglobus a ieşit din Cupa României: "Terenul a fost foarte bun"

VIDEO | De asta au pierdut :) Măldărăşanu a găsit motivul pentru care Metaloglobus a ieşit din Cupa României: "Terenul a fost foarte bun"

Liga 2

Comentarii

Antrenorul lui Metaloglobus a încercat să găsească câteva explicaţii pentru care jocul echipei sale a nu a fost chiar cel pe care acesta şi-l dorea.

Marius Măldărăşanu a preluat-o pe Metaloglobus în această vară, iar bucureştenii au un start de sezon peste aşteptări. În faţa celor de la FCSB, trupa fraţilor Herea nu a avut nicio şansă. Două lucruri i-au încurcat puţin pe fotbaliştii divizionarei secunde. 
 
"Ne-a dezavantajat un pic ora de disputare, terenul foarte bun, spun asta pentru că suntem obişnuiţi să jucăm la ora 11, jucăm pe sintetic unde mingea vine altfel, se înfrânează, nu ai viteză de joc şi aici, cel puţin prima repriză, am greşit multe pase tocmai diin cauza asta" a fost declaraţia lui Măldărăşanu la conferinţa de presă de după întâlnirea de la Voluntari.  
 
Metaloglobus nu va juca nici următorul meci considerat acasă pe propria arenă. Confuntarea cu Rapid va avea loc la Chiajna pe gazon sintetic, suprafaţă cu care jucătorii lui Mălărăşanu sunt obişnuiţi pentru că terenul din Pantelimon este de asemenea artificial. 
 
 

Afla mai multe despre: metaloglobusmaldarasanucupa romaniei 

viewscnt
Articole similare