You are here:

VIDEO ”De ce ai ales Rapidul?”. Cum a ajuns Paşcanu în Giuleşti şi primul aspect de care s-a interesat

VIDEO ”De ce ai ales Rapidul?”. Cum a ajuns Paşcanu în Giuleşti şi primul aspect de care s-a interesat

Rapid

Comentarii

Alexandru Paşcanu se află la a treia experienţă în Liga 1, după ce a mai evoluat la CFR Cluj şi Voluntari.

Paşcanu, despre cum a ales să semneze cu Rapid: ”Mi-a plăcut proiectul”

Alexandru Paşcanu este unul dintre jucătorii pentru care Rapid a plătit bani pentru a se întâri în această vară. 

Fundaşul a debutat etapa trecută, la Buzău, şi a explicat de ce a lăsat liga a doua spaniolă pentru a reveni în ţară.Pentru Rapid urmează derby-ul cu Dinamo, care va avea loc duminică, 18 august, de la 21:30.

De asemenea, întrebat de ce ales Rapidul, Păşcanu a răspuns sincer şi a dezvăluit că primul aspect de care s-a interesat a fost partea financiară având în vedere experienţele anterioare din România: ”Mi-a plăcut proiectul am vorbit cu foştii colegi pe care i-am avut şi au fost la Rapid şi mi-au vorbit de bine, chestii pozitive, am auzit. În primul rand a trebuit să întreb de ce nu mi-a plăcut in alte parti, de partea financiară pentru că ştiam că în România există probleme de genul.

Cred că pentru un jucător înainte să vină în România nu credeam că e aşa important pentru că nu dădusem niciodată de problemele ăstea, dar după aceea dupa ce am trait pe pielea mea mi-am dat seama că dacă te duci la antrenament şi la jocuri şi dai totul şi la finalul lunii nu esti răsplătit nu e bine pentru nimeni. Mai ales pentru jucător că îţi vine să zici băi, stii ceva, nu mai dau totul. Şi când nu mai dai totul, nu mai poţi să faci nimic”.

Alex Paşcanu a evoluat timp de patru sezoane la echipele de juniori ale lui Leicester, unde a fost ales şi jucătorul sezonului.

Fundaşul de 25 de ani a semnat cu Rapid un contract valabil pe trei sezoane. Acesta se află la a treia experienţă în Liga 1, după ce a mai evoluat la CFR Cluj şi Voluntari.

  • Pentru Rapid urmează derby-ul cu Dinamo, care va avea loc duminică, 18 august, de la 21:30.

Afla mai multe despre: rapidpaşcanusuperligaprobleme financiare 

viewscnt
Articole similare