Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "De ce meritaţi să câştigaţi alegerile FRF?". Cum au răspuns Lupescu, Burleanu şi Puşcaş la această întrebare

VIDEO | "De ce meritaţi să câştigaţi alegerile FRF?". Cum au răspuns Lupescu, Burleanu şi Puşcaş la această întrebare

FRF

Comentarii

Principalii favoriţi la câştigarea alegerilor pentru preşedinţia FRF au fost prezenţi în studioul Telekom Sport. Rând pe rând, Ionuţ Lupescu, Răzvan Burleanu şi Marcel Puşcaş şi-au prezentat proiectele, iar în final au spus de ce ar merita să câştige alegerile de pe 18 aprilie.

"Ce m-ar recomanda pe mine? Poate şi cariera profesională, şi cariera de jucător. Cunosc foarte bine şi cum stau lucrurile la UEFA. Am lucrat acolo şase ani. Am o vedere exactă la tot ceea ce s-a întâmplat în România, sportiv şi administrativ, dar şi în Europa. Eu cu asta m-am ocupat şi cred că este un punct forte. Jumătate din cei care aleg mă cunosc bine, au colaborat cu mine. Ştiu cum lucrez, ştiu că sunt un om de încredere şi ştiu că ceea ce spun, aia se face" , a declarat Ionuţ Lupescu la Telekom Sport.
 
 
"Sunt singurul candidat care cunoaşte nevoile, problemele membrilor FRF. Şi, în acelaşi timp, avem toate planurile, toate soluţiile pentru ceea ce trebuie să facem mai bine pentru fotbalul românesc în următorii patru ani de zile şi să continuăm lucrurile bune din primul mandat" , a spus Răzvan Burleanu.
 
 
"Îmi propun ca în patru ani să triplez veniturile Federaţiei Române de Fotbal. Dacă nu ajungem urgent la 25-30 de milioane de euro, în următorii patru ani, cred că poate fi trasă cortina peste fotbalul românesc. Dacă Ungaria are un buget de 40 de milioane de euro, dacă Cehia are 20, dacă Polonia are 35 de milioane, noi stăm cel mai rău dintre toate ţările astea. Iar Românie este pe locul 7 în Europa ca număr de locuitori şi suprafaţă" , a spus Marcel Puşcaş.

Afla mai multe despre: ionu lupescurazvan burleanumarcel puscasfrffederatia romana de fotbal 

viewscnt
Articole similare