Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO DE COLECŢIE | Nu o să ghiceşti niciodată cine e puştiul de 4 ani care acum face senzaţie în sport! „Zboară, puiule, zboară!”

VIDEO DE COLECŢIE | Nu o să ghiceşti niciodată cine e puştiul de 4 ani care acum face senzaţie în sport! „Zboară, puiule, zboară!”galerie foto

Tenis

Comentarii

Filip Jianu, locul 8 ITF şi cap de serie numărul 4, a ratat, vineri, calificarea în finala probei de simplu juniori din cadrul Australian Open.

Dar povestea lui e una colosală! Primii bani i-a câştigat dintr-o reclamă. Filip a fost vedetă înainte de a-şi toci coatele pe băncile claselor primare. La 4 ani şi jumătate, a apărut într-o reclamă TV care a rămas celebră prin replica „Zboară, puiule, zboară!”.
 
Conform Libertatea, la casting, a fost selectat un grup de copii mai mari de vârstă, dar regizorul – un olandez – l-a ochit imediat pe micuţul cu părul blond şi ochii albaştri, care se afla acolo întâmplător. Au urmat filmări de noapte şi o prestaţie mult peste nivelul vârstei.
 
 
Acum, Jianu, în vârstă de 17 ani, a fost învins de americanul Emilio Nava, care are tot 17 ani şi ocupă locul 22 în clasamentul ITF, scor 3-6, 6-2, 7-5.
 
Filip Jianu a participat la Australian Open şi la dublu juniori, alături de spaniolul Nicolas Alvarez Varona, Cei doi au ajuns până în semifinale, fază în care au fost învinşi de o echipă din care face parte Emilio Nava.
 

Afla mai multe despre: tenisflorin jianureclamapui 

viewscnt
Articole similare