Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Deac a reuşit o dublă, a adus victoria CFR-ului şi a ajuns la 50 de goluri în Liga 1: "După primul meci toată lumea ne-a criticat, pe bună dreptate"

VIDEO | Deac a reuşit o dublă, a adus victoria CFR-ului şi a ajuns la 50 de goluri în Liga 1: "După primul meci toată lumea ne-a criticat, pe bună dreptate"

CFR Cluj

Comentarii

Ciprian Deac (34 de ani) a marcat dubla cu care a adus victoria CFR-ului împotriva Botoşaniului, 2-0 în deplasare, şi a ajuns la borna 50 în Liga 1. Fotbalistul campioanei a marcat de 50 de ori pe prima scenă din România, dar a spus că mai importante decât recordul său personal sunt cele trei puncte obţine de echipe în lupta pentru titlul de campioană.

Deac a marcat în minutele 3 şi 12, din penalty şi lovitură liberă, şi a asigurat cele trei puncte pentru CFR Cluj într-o deplasare grea, la FC Botoşani. Jucătorul vorbit, la flash-interviul de după meci, despre recordul său personal, dar şi despre reuşita echipei.

Veteranul din Gruia a lăudat şi adversarii: "Sincer, nici nu ştiam la câte goluri am ajuns, e important că am câştigat şi e important că am adus cele 3 puncte, pentru că după primul meci toată lumea ne-a criticat, pe bună dreptate. Am făcut un joc prost. Nici azi nu am făcut un joc excelent, dar sincer azi am venit montaşi să câştigăm cele 3 puncte şi să revenim acolo sus, unde am fost şi înaintea meciului, doar cu un avans puţin mai mare.

(n.r. - Botoşani s-a antrenat doar două zile) Botoşani a arătat destul de bine şi eram surprins cât de bine arătau în teren şi ce forţă aveau jucătorii. Eu cred că s-au mişcat destul de bine şi nu au arătat ca o echipă care nu a avut niciun meci oficial"
, a spus Ciprian Deac, la Telekom Sport.

În final, Deac a vorbit despre partida cu U Craiova, de etapa viitoare: "Urmează un meci important, în care întâlnim contracandidata noastră. Ce putem să zicem? Sincer, sunt un pic obosit şi gândesc un pic cam greu, dar avem timp să ne refacem. Îl cunosc foarte bine pe domnul bergodi şi ştiu cât de bine pregăteşte meciurile şi cât de bine pune echipa în teren", a mai spus Deac, la Telekom Sport.

FC Botoşani - CFR Cluj s-a terminat 0-2, iar campioana României se îndreaptă spre al treilea tilul consecutiv. Echipa lui Dan Petrescu a acumulat 36 de puncte, în timp ce FC Botoşani a rămas la cota 24 în clasament.

Afla mai multe despre: ciprian deaccfr cluj 

viewscnt
Articole similare