Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Declaraţie de dragoste din partea lui Alexandru Maxim pentru România! Internaţionalul român i-a transmis un mesaj subtil lui Mirel Rădoi

VIDEO | Declaraţie de dragoste din partea lui Alexandru Maxim pentru România! Internaţionalul român i-a transmis un mesaj subtil lui Mirel Rădoi

Stranieri

Comentarii

Alexandru Maxim, recent transferat definitiv la Gaziantep, i-a transmis un mesaj clar selecţionerului naţionalei României, Mirel Rădoi.

Devenit unul dintre favoriţii lui Marius Şumudică la Gaziantep, Maxim şi-a manifestat interesul faţă de echipa naţională a României. Mijlocaşul ofensiv susţine că nu îşi va lua niciodată gândul de la România, cât timp va juca fotbal.

”Până la urmă e decizia selecţionerului, el ştie mai bine, asta e datoria noastră, să jucăm cât mai bine şi să-l punem într-o situaţie dificilă pentru a avea cât mai multe opţiuni şi pentru a-i fi cât mai dificil să aleagă primul 11 şi lotul pentru echipa naţională.

Am declarat-o de nenumărate ori, ăsta a fost şi unul dintre motivele pentru care m-am dus în Turcia, să joc, să prind minute, cu gândul la echipa naţională. Niciodată nu-mi voi lua gândul de la echipa naţională atâta timp cât voi juca fotbal.”, a declarat Alexandru Maxim.

Maxim a reuşit, în a doua parte a sezonului recent încheiat, să înscrie pentru Gaziantep şapte goluri în 15 meciuri, în prima ligă din Turcia. Internaţionalul român le-a mai oferit colegilor săi şi alte două pase de gol. Prin comparaţie, la Mainz, înainte să fie împrumutat, mijlocaşul ofensiv a prins doar cinci meciuri în Bundesliga şi o partidă în Cupa Germaniei, nereuşind să fie decisiv deloc.

Ajuns la vârsta de 30 de ani, Alexandru Maxim este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 2,3 milioane de euro. Pentru echipa naţioanală a României a strâs 39 de selecţii şi a marcat de cinci ori. 

Afla mai multe despre: alexandru maximmirel radoiromanianationala 

viewscnt
Articole similare