Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Declaraţii incendiare ale lui Ţucudean: "Ce trebuie să mai fac? Să iau Campionatul Mondial?" Ce l-a supărat atât de tare pe atacant

VIDEO | Declaraţii incendiare ale lui Ţucudean: "Ce trebuie să mai fac? Să iau Campionatul Mondial?" Ce l-a supărat atât de tare pe atacant

Superliga

Comentarii

2018 se apropie de final. Se trag concluzii şi se fac analize după un anul fotbalistic. Peste câteva zile se vor vor fi anunţate superlativele anului. Cum listele cu nominalizări s-au făcut deja publice, au apărut şi primii nemulţumiţi.

A fost un an fotbalistic fără rezultate pe plan european pentru echipele româneşti şi fără România la turneul final din Rusia. Echipa naţională începe însă să arate pe placul suporterilor, au fost stranieri care s-au evidenţiat şi, de asemenea, jucători din campionatul intern care s-au remarcat.

Pe lista nominalizaţilor de la Gala Fotbalului Românesc pentru titlul de fotbalistul anului se află Alexandru Mitriţă, Răzvan Marin şi Ciprian Tărăruşanu. Atât i-a trebuit lui Ţucudean să audă. Atacantul CFR-ului a luat foc când a auzit că nu e pe listă.

Întrebat pe cine vede jucătorul anului, atacantul a răspuns: "Eu! Am câştigat campionatul, titlul de golgheter, Supercupa şi nici măcar nu m-au pus la posibili câştigători. Trebuie să câştig Campionatul Mondial ca să mă pună?"

Ţucudean e totuşi pe lista pentru titlul de cel mai bun atacant al anului, alături de Mitriţă şi de Puşcaş. Ţucudean a fost golgheterul sezonului trecut, la egalitate de goluri marcate cu Gnohere. Acum este pe locul trei după Gnohere şi Mitriţă. 

Afla mai multe despre: ţucudeancfr clujgolghterliga i. atacant 

viewscnt
Articole similare