Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Denis Alibec s-a accidentat grav după ce a marcat al doilea gol în Kayserispor - Başakşehir 2-0! A fost scos pe targă

VIDEO | Denis Alibec s-a accidentat grav după ce a marcat al doilea gol în Kayserispor - Başakşehir 2-0! A fost scos pe targă

Stranieri

Comentarii

Denis Alibec (30 de ani) a marcat de două ori în meciul Kayserispor - Başakşehir 2-0 şi apoi a fost lovit de ghinion. Atacantul s-a accidentat grav şi a fost scos pe targă de pe teren, chiar după ce a înscris a doua oară.

Alibec, meci mare şi accidentare contra campioanei Turciei!

La al doilea meci al lui Dan Petrescu pe banca echipei Kayserispor, Denis Alibec a reuşit să marcheze o dublă şi să aducă o victorie importantă. Alibec a marcat în minutele 42 şi 78, dar a fost lovit de ghionion. Vârful de atac român s-a accidentat chiar în timp ce marca al doilea gol şi n-a apucat să se bucure.

A căzut pe gazon, chinuit de durere, şi a fost luat în braţe de coechipieri până aceştia şi-au dat seama că este accidentat. A primit îngrijiri medicale şi, în cele din urmă, a fost scos pe targă după ce nu a mai putut continua partida.

Cristian Săpunaru şi Denis Alibec au fost titulari în meciul Kayserispor - Başakşehir, în timp ce Silviu Lung Jr. nu a fost în lot pentru că e accidentat.



Denis Alibec a jucat 12 partide în acest sezon la Kayserispor, în care a strâns 603 minute pe teren, şi a marcat de trei ori.

Afla mai multe despre: denis alibecgolaccidentarevideo 

viewscnt
Articole similare