Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Denis Alibec s-a antrenat pentru prima dată cu noii colegi de la Kayserispor. A primit "botezul": ce i-au făcut coechipierii

VIDEO | Denis Alibec s-a antrenat pentru prima dată cu noii colegi de la Kayserispor. A primit "botezul": ce i-au făcut coechipierii

Stranieri

Comentarii

Denis Alibec (29 de ani) s-a antrenat, vineri, pentru prima dată alături de noii săi colegi de la Kayserispor. Astra l-a vândut în Turcia şi a avut parte de "botezul" noilor veniţi.

Atacantul român a fost vândut de Astra la Kayserispor, fosta echipă a lui Marius Şumudică, în Turcia. Alibec a fost în Turcia, înainte de meciurile naţionalei, doar pentru a semna şi a face vizita medicală. Acum, după ce partidele României s-au încheiat, vârful de atac s-a alăturat noilor săi colegi.

Oficialii lui Kayserispor au postat primele imagini cu Denis Alibec antrenându-se în culorile grupării din Turcia.

La antrenament, Alibec a primit şi tradiţionalul "botez" şi a trebuit să treacă printr-un tunel format de colegi, în care aceştia îl lovesc cu palma pe spate.



Astra a încasat un milion de euro pentru transferul lui Alibec la Kayseri, iar românul a semnat până în 2023, cu opţiune de prelungire pe încă un an. La Kayserispor, Alibec va fi coleg cu Silviu Lung jr. şi Cristian Săpunaru, cu care a împărţit vestiarul şi la Astra.

Afla mai multe despre: denis alibecfotovideooficialkayserispor 

viewscnt
Articole similare