Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dennis Politic s-a accidentat în Dinamo - Oţelul! Starul „câinilor roşii” a rămas întins pe gazon şi a fost înlocuit

VIDEO | Dennis Politic s-a accidentat în Dinamo - Oţelul! Starul „câinilor roşii” a rămas întins pe gazon şi a fost înlocuit

Dinamo București

Comentarii

Dennis Politic, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo, s-a accidentat în duelul echipei sale cu Oţelul Galaţi.

Dennis Politic a acuzat probleme musculare şi a fost înlocuit devreme în Dinamo - Oţelul

În minutul 51 al meciului de pe „Arcul de Triumf”, Dennis Politic s-a întins pe gazon, acuzând probleme musculare. Vedeta lui Dinamo a cerut imediat schimbarea, spre supărarea lui Zeljko Kopic. Până la momentul accidentării, Politic a fost extrem de activ pentru Dinamo, el reuşind chiar să deschidă scorul în minutul 3.

Extrema dinamovistă a făcut un sprint în terenul advers pe un contraatac al „câinilor roşii”, dar a fost nevoit să se oprească, acuzând dureri serioase. Jocul a fost oprit, iar Politic a beneficiat imediat de îngrijiri medicale. Fără succes însă, iar în locul său a fost introdus în teren spaniolul Dani Iglesias.

  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Dennis Politic, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dennis politicdinamoaccidentare 

viewscnt
Articole similare