Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dezvăluirea făcută de Cristi Balaj, în contextul scandalului de dopaj de la Braşov: "Există un semn de întrebare şi la fotbal"

VIDEO | Dezvăluirea făcută de Cristi Balaj, în contextul scandalului de dopaj de la Braşov: "Există un semn de întrebare şi la fotbal"

Fotbal intern

Comentarii

Fostul arbitru internaţional Cristian Balaj, actual preşedinte al Agenţiei Naţionale Anti-Doping, a dezvăluit, în contextul scandalului de dopaj de la Corona Braşov, că există un semne de întrebare şi la fotbal.

Agenţia Naţională Anti-Doping (ANAD) a anunţat că trei handbaliste ale echipei Corona Braşov sunt suspectate de utilizarea unor proceduri interzise. Ele ar fi urmat o terapie cu laser intravenos, interzisă de regulamentul WADA. Cele trei jucătoare notificate sunt Cristina Laslo, Bianca Bazaliu şi Daciana Hosu. Primele două făceau parte din lotul naţional al României care va participa la Campionatul Mondial din Japonia, din perioada 30 noiembrie - 15 decembrie. Există suspiciuni că toate jucătoarele Coronei Braşov ar fi urmat procedura respectivă.

Prezent în platoul Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Center, Cristian Balaj a admis că, pe lângă handbal, pot exista probleme de dopaj şi în fotbalul românesc, la cluburi din zona Braşovului.

"Poate exista un semn de întrebare şi acolo (n.r. - la fotbal). Că s-a folosit şi în alte sporturi decât handbal, semnale există. Disciplinele sportive nu am să le spun în acest moment. Posibilitate există să fie şi la dans sportiv, şi la fotbal, şi la baschet.

Certific că există informaţii şi despre alte discipline sportive, certific acest lucru. Posibilitatea poate să fie legată de diferite discipline sportive care cluburi în sau în preajma judeţului Braşov", a spus preşedintele Agenţiei Naţionale Anti-Doping, Cristian Balaj, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: balaj 

viewscnt
Articole similare