You are here:

VIDEO | Dezvăluiri făcute de omul dorit de Teja la FCSB! "Tot timpul vorbea despre asta!"

VIDEO | Dezvăluiri făcute de omul dorit de Teja la FCSB! "Tot timpul vorbea despre asta!"

FCSB

Comentarii

Mihai Teja încearcă să-l aducă pe Răzvan Pleşca la FCSB, iar transferul se va realiza cel mai târziu în vara acestui an.

În vârstă de 36 de ani, Pleşca e un portar cu mare experienţă în Liga 1 şi e considerat soluţia perfectă pentru un post cu probleme la FCSB. Roş-albaştrii vor să-l împrumute pe tânărul Andrei Vlad la o echipă unde să poată juca meci de meci, caz în care ar avea nevoie de o rezervă pentru Bălgrădean.

Pleşca a lucrat cu Teja la Gaz Metan şi e convins că tânărul tehnician va face performanţă la noua echipă şi că FCSB nu reprezintă o "căciulă prea mare" pentru acesta.

"Şi la Mediaş se doreau rezultate imediat. Nu e ca şi cum a venit aici şi i-a zis cineva poţi să retrogradezi anul ăsta şi după în vreo trei ani să faci treaba.Nu, peste tot e presiune. Şi la retrogradare şi la lupta pentru titlu şi în lupta pentru promovarea din Liga a II-a în Liga I e presiune pentru un antrenor. El tot timpul vorbea despre chestia asta: Nu vă mulţumiţi să jucaţi la Mediaş. Doriţi-vă mai mult de atât!

Nu a spus-o cu voce tare în vestiar, dar având în vedere că a fost junior la Steaua, a crescut acolo, eu cred că a fost visul lui să antreneze Steaua. Mai departe depinde de el. Va face tot posibilul să îi meargă bine acolo
", a declarat Pleşca pentru Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: tejaplesca 

viewscnt
Articole similare