You are here:

VIDEO | Dică, dezamăgit la maximum după meciul cu Poli Iaşi: ”Sper ca asta să fie ultima înfrângere din campionat”

VIDEO | Dică, dezamăgit la maximum după meciul cu Poli Iaşi: ”Sper ca asta să fie ultima înfrângere din campionat”

Superliga

Comentarii

FCSB a pierdut partida cu CSM Iaşi, dar Dică nu face o tragedie din această înfrângere. Antrenorul echipei roş-albastre s-a arătat mulţumit de jocul echipei.

”Trebuie să facem meciuri pozitive şi să reuşim să câştigam meciurile. Am dominat acest meci ne-am creat 7-8 ocazii doar că nu am reusit să marcăm. Am primi un gol din nimic, printr-o execuţie a jucătorului de la Iaşi.

De obicea Iaşul în meciurile pe care le-a jucat până acum facea presing sus, dar astăzi au ales să se apere. Rămâne să-i felicităm pe cei de la Iaşi că au câştigat”,  a declarat Dică la Telekom Sport.

Despre Andrei Cristea: ”Am fost colegi am făcut lucruri frumoase împreună, felicitări că mai reuşeşte să joace la această vârstă.”

Despre absenţa lui Alibec din lot: ”La sfârşitul antrenamentului a rămas să execute lovituri libere şi la prima lovitură a făcut o contractura şi am decis împreună cu doctorul să stea acasă, pentru că oricum nu putea juca.”

”Sper să fie ultima înfrângere în acest campionat, dar la fotbal nu ştii la ce să te aştepţi”, a concluzionat Dică la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbcsm iasiliga 1nicolae dica,  

viewscnt
Articole similare