Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Din cauza ta n-am câştigat!” Gigi Becali, schimb de replici la palat după egalul cu U Cluj

VIDEO | ”Din cauza ta n-am câştigat!” Gigi Becali, schimb de replici la palat după egalul cu U Cluj

FCSB

Comentarii

Partida dintre FCSB şi Universitatea Cluj s-a încheiat cu o remiză, scor 2-2, în etapa a 11-a din SuperLiga României.

Gigi Becali, schimb de replici în faţa la palat după remiza cu U Cluj

FCSB a remizat cu ”U” Cluj, scor 2-2, la capătul unei partide în care vicecampioana putea beneficia de două lovituri de pedeapsă. Finanţatorul FCSB-ului a spus că, echipa sa a fost privată de un penalty categoric, la duelul dintre Bogdan Mitrea şi Alex Băluţă, din finalul primei reprize, în urma căruia Ionuţ Coza i-a acordat fotbalistului echipei gazdă cartonaşul galben pentru simulare.

Azi, Gigi Becali a avut un schimb de replici cu un suporter prezent la palat. Replicile persoanei respective l-au amuzat pe patronul de la FCSB :)

Video cu momentul:

Gigi Becali continuă să îi ceară demisia lui Kyors Vassaras. ”Du-te, ma, acasă, în Grecia la tine” 

Becali şi-a continuat tirada la adresa fostului arbitru FIFA, care acum se află în fruntea CCA, şi a declarat că elenul este principalul responsabil pentru greşelile de arbitraj ce o defavorizează pe FCSB.

”(n.r. E o bucurie că a dat gol Dawa?) Ce bucurie, mă? I-a venit mingea în cap şi a dat gol. Ce mare lucru. Bucuria este că joacă echipa şi trebuie să luăm nişte măsuri şi să jucăm şi împotriva ghinionul şi arbitrului. Că am avut penalty la Băluţă, dar a dat galben.

Dacă şi Haţegan.. înseamnă că astea sunt. N-ai ce să faci. El e grec (n.r. Vassaras), e superior, noi suntem sclavi. Am ajuns la concluzia că numai prin politică poţi să schimbi mizeriile din România. Se infiltrează ei, se caţără, n-ai cum altfel. Du-te, mă, acasă, în Grecia la tine. Mă, pleacă, mă acasă cu mizeriile pe care le faci. El tot degeaba. 11 metri clar la Băluţă, el dă galben. Ce vrei sa facem?”, a spus Gigi Becali, în ziua de după meciul cu ”U” Cluj.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbu cluj 

viewscnt
Articole similare