Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Din nou SPECTACOL în Liga a doua germană. Meciuri de calitate la Telekom Sport

VIDEO Din nou SPECTACOL în Liga a doua germană. Meciuri de calitate la Telekom Sport

Fotbal

Comentarii

Rezumatele meciurilor de duminică din liga a doua germană.

După două victorii consecutive, Stuttgart s-a împiedicat pe teren propriu de Osnabruck. Şvabii nu şi-au creat nicio şansă foarte mare de a înscrie şi au avut mare noroc la ocazia uriaşă a lui Girth. Partida s-a încheiat fără goluri, iar Stuttgart poate cădea pe locul al treilea, dacă Hamburg o învinge Kiel.

Heidenheim a ratat sansa de a urca, provizoriu, pe locul trei in Zweite Bundesliga. Echipa lui Franck Schmidt a facut o prima repriza slaba pe terenul lui Hannover. Gazdele au marcat prin Ducksch si Prib, jucatori care punctasera si la mijlocul saptamanii, in restanta cu Dresda. Rezerva Schimmer a redus din diferenta pentru oaspeti cu un sfert de ora inainte de final. Trei minute mai tarziu, Otto a ratat o sansa mare de egalare si Hannover - Heidenheim s-a terminat 2-1.

Erzgebirge Aue a învins-o la limită pe Karlsruher şi încă mai speră să prindă locul de baraj. Kruger înscris unicul gol al meciului în minutul 10. Nazarov a trimis în bară cu un sfert de oră înainte de final, iar Aue s-a impus cu 1 la 0.

Afla mai multe despre: hannoverheidenheimbundesliga 

viewscnt
Articole similare