You are here:

VIDEO | Dinamo - Hermannstadt 2-1. Victorie dramatică obţinută de „câini”. Pesic, gol în ultimul minut!

VIDEO | Dinamo - Hermannstadt 2-1. Victorie dramatică obţinută de „câini”. Pesic, gol în ultimul minut!

Dinamo București

Comentarii

În direct la Telekom Sport 1, Dinamo a câştigat cu 2-1 partida jucată în etapa a 6-a din Liga 1 Betano cu Hermannstadt. Gazdele au deschis scorul încă din minutul 4 prin Salomao, dar oaspeţii au reuşit să egaleze după pauză, prin Nokolo, în minutul 48.

Din minutul 56, Hermannstadt a evoluat cu un om mai puţin. În tot acest timp, Dinamo nu a mai reuşit să-şi creeze nicio ocazie mare de gol până la faza din ultimul minut. Salomao a lobat pentru Nistor, iar acesta i-a pus mingea pe cap lui Pesic, care le-a adus victoria „câinilor”

DINAMO - HERMANNSTADT 2-1 (Salomao 4, Pesic 90+4 / Nkololo 48)

ECHIPELE DE START

FC Dinamo Bucureşti: Penedo - Delorge, M. Popescu, Katsikas, R. Grigore - D. Nistor (cpt), Gomelt, Sg. Popovici - Hanca, D. Popa, Salomao.
Antrenor: Florin Bratu
Rezerve: Muţiu - Sorescu, Pesic, D. Ciobotariu, Vl. Olteanu, Axente, Moldoveanu.

FC Hermannstadt: Căbuz - Al. Coman, Dandea, Mijuskovici, Tătar - Antonov, Dîlbea (cpt) - Herghelegiu, Gh. Rusu, Nkololo - Tsoumou.
Antrenor: Alexandru Pelici
Rezerve: Began - Pamfile, I. Stoica, I. Petrescu, Curtean, Ali Vega, Blănaru.

Min. 90+5 - Final de meci

Min. 90+4 - GOOOOOL DINAMO! Pesic înscrie din centrarea lui Nistor

Min. 85 - Dinamo şi-a creat foarte puţine ocazii de gol cu un om în plus

Min. 55 - Tsoumou vede două cartonaşe galbene într-un minut şi este eliminat

Min. 48 - GOOOOOL HERMANNSTADT! Nkolo prinde un şut de zile mari şi egalează

Min. 46 - A început repriza a doua

Min. 45+1 - Finalul primei reprize

Min. 42 - Prima ocazie a oaspeţilor vine în minutul 42

Min. 24 - Popovici trimite şi el mingea în bară

Min. 13 - Şansă mare de gol pentru Popa, care trimite mingea în bară

Min. 4 - GOOOOOL DINAMO! Salomao deschide scorul

Min. 1 - A început meciul


UPDATE | Arbitrul Andrei Chivulete va conduce meciul FC Dinamo - AFC Hermannstadt, programat, sâmbătă, de la ora 21.00, în etapa a VI-a a Ligii I.

El va fi ajutat de asistenţii Valentin Avram şi Gabriel Stroe, iar rezervă va fi Andrei Antonie. Observatori au fost desemnaţi Augustus Constantin şi Constantin Stătescu.


Două înfrângeri în primele cinci etape. Un bilanţ pe care Florin Bratu nu şi-l programase pentru acest start de sezon. În plus, cele două victorii din acest sezon au fost obţinute la limită cu FC Voluntari şi Viitorul Constanţa, semn că la alb-roşii e loc şi de mai bine.

  • LIVE | Dinamo - Hermannstadt, sâmbătă de la ora 21:00 la Telekom Sport 1

În partidele derby cu FCSB şi CFR Cluj, ”câinii” au încasat nu mai puţin de şase goluri astfel că după primele cinci runde din noul sezon, Dinamo are golaveraj negativ, 9-10.

FC Hermannstadt a obţinut cea mai clară victorie din acest sezon, etapa trecută cu FC Voluntari. A fost 4-0 pentru formaţia lui Alexandru Pelici, caer a egalat-o la puncte pe Dinamo, dar a depăşit-o datorită golaverajului pozitiv. Tot două înfrângeri au suferit şi sibienii în acest sezon, ambele cu acelaşi scor, 0-2 la Chiajna şi Botoşani.

Dacă statistica se păstrează, dinamoviştii pornesc fără doar şi poate cu prima şansă. ”Câini” au câştigat ambele meciuri disputate pe teren propriu în acest sezon, în timp ce FC Hermannstadt a pierdut ambele meciuri disputate în deplasare.

  • LIVE | Dinamo - Hermannstadt, sâmbătă de la ora 21:00 la Telekom Sport 1

Atât Dinamo cât şi Hermannstadt par două formaţii care se descurcă mai bine pe teren propriu în acest debut de sezon, detaliu care o face pe gruparea sibiană să pornească în acest meci cu şansa a doua.

Formaţii probabile

Dinamo (4-3-3): Penedo - Delorge, M. Popescu, Katsikas, Popovici - Gomelt, Nistor - Hanca, R. Moldoveanu, Salomao - D. Popa
FC Hermannstadt (4-2-3-1): Căbuz - Al. Coman, Dandea, Mijuskovici, Tătar - Antonov, Dâlbea - Herghelegiu, Chalkiadakis, Nkololo - Tsomou

 

Afla mai multe despre: dinamohermannstadtliga 1 

viewscnt
Articole similare