Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo Kiev, înfrângere cu Benfica. Mircea Lucescu, la un pas de eliminare din play-off-ul UCL. Toate rezultatele

VIDEO | Dinamo Kiev, înfrângere cu Benfica. Mircea Lucescu, la un pas de eliminare din play-off-ul UCL. Toate rezultatele
Comentarii

Benfica nu a avut milă de Mircea Lucescu în meciul jucat în Polonia şi considerat pe teren propriu pentru Dinamo Kiev.

Gilberto a deschis scorul repede, cu o execuţie frumoasă. Imediat, Tsigankov a ratat cea mai mare ocazie a ucrainenilor. Ramos a majorat diferenţa înaintea pauzei şi a stabilit şi scorul final. Dinamo Kiev are şanse infime la retur, dar are asigurat locul în grupele Europa League.

A fost nebunie la Maccabi Jaifa - Steaua Roşie Belgrad. Haitianul Pierrot a marcat primul, pentru israelieni. Sârbii au întors rezultatul în mai puţin de un sfert de oră. Pesic a egalat, iar Kanga a stabilit scorul în partea a doua. La reluare, Maccabi a marcat şi ea repede de două ori. Acelaşi Pierrot a reuşit golul de 2-2, iar Chery le-a adus victoria israelienilor. Returul de la Belgrad de săptămâna viitoare se anunţă incendiar.

Portarul Stanek a fost eroul partidei dintre Qarabag şi Viktoria Plzen. Cehul a fost de netrecut în Azerbaidjan, în faţa unor gazde care l-au încercat din toate poziţiile. Viktoria are nevoie de un succes în returul de pe teren propriu pentru a prinde a patra oară grupele în competiţia stelelor.

Afla mai multe despre: champions leaguemircea lucescudinamo kiev 

viewscnt
Articole similare