Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo - Petrolul 1-1, în Superliga! Dramă în prelungiri pentru "câini". Grozav a egalat după un penalty aşteptat 10 minute de la VAR

VIDEO | Dinamo - Petrolul 1-1, în Superliga! Dramă în prelungiri pentru "câini". Grozav a egalat după un penalty aşteptat 10 minute de la VAR
Comentarii

Dinamo şi Petrolul au remizat cu scorul de 1-1, în ultimul meci al etapei a 2-a din play-out-ul Superligii României. În urma celor 90 de minute de pe stadionul de la Arcul de Triumf, Dinamo este pe locul 15, cu 16 puncte, în timp ce Petrolul a făcut 22 de puncte şi este pe 11, în play-out-ul Superligii.

LIVE VIDEO | Dinamo - Petrolul 1-1 (29' De Moura - 90+13' Grozav)

Echipele de start

  • Dinamo: Golubovic - Patriche, Velkovski, Homawoo - De Moura, Pavicic, Gnahore, Borduşanu - Milanov, Abdallah, Politic
  • Rezerve: Răilean, Gregorio, Selmani, D. Iglesias, Ilic, P. Neagu, Bani, A. Irimia, N. Roşu, Amzăr, Edgar Ie, C. Costin
  • Petrolul: L. Zima - D. Radu, Papp, Huja, Ţicu - Grozav, Seto, Hanca, Işfan - Berisha, Jair
  • Rezerve: Eşanu, Bălbărău, Garutti, Meijers, L. Dumitriu, Diomande, Jyri, G. Bratu, Musi, Răducan, Irobiso

Min 90+16: Final de partidă!

Min 90+13: GOOOOOOOL Petrolul! Gicu Grozav transformă din penalty.

Min 90+12: PENALTY pentru Petrolul! După o lungă analiză din camera VAR, Horaţiu Feşnic dictează penalty în urma unui contact între Amzăr şi Musi, din careul dinamovist.

Min 87: Golubovic respinge şutul din lovitură liberă expediat de Bratu, cu emoţii, iar scorul rămâne 1-0, în favoarea echipei sale.

Min 61: Gicu Grozav nu reuşeşte să-l învingă pe Golubovic din interiorul careului! Portarul dinamoviştilor reţine cu dificultate şutul fotbalistului de la Petrolul.

Min 56: Hanca trage peste poartă inexplicabil după ce a privit în direcţia arbitrului de tuşă. Mingea a ajuns la jucătorul Petrolului în urma unei parade a portarului gazdelor, Golubovic.

Min. 46 A început repriza secundă. 

Min 45: Pauză pe "Arcul de Triumf".

Min. 45 Ocazie mare pentru Huja.

Min 39: GOOOOOOOL Dinamo! Gabriel De Moura deschide scorul pentru echipa sa cu o execuţie din interiorul careului, cu pământul, care îl depăşeşte pe Zima şi intră în poartă.

Min 26: Patriche trimite pe lângă poarta lui Zima, cu capul, după o minge venită dintr-o lovitură liberă. 

Min 11: Jair trage violent, de la distanţă, spre poarta lui Golubovic, dar portarul gazdelor respinge fără mari emoţii.

Min 1: A început meciul!


Dinamo - Petrolul, meci contând pentru etapa a 2-a a play-out-ului din campionatul României, este programat, luni, 1 aprilie, de la ora 20:30, pe Stadionul Arcul de Triumf, şi va fi transmis în direct de Orange Sport 1.

”Câinii” lui Zeljko Kopic au picat iar pe loc de retrogradare (poziţia a noua, penultima, din play-out, cu 15 puncte), în timp ce ”lupii galbeni” sunt pe locul 5, cu 21 de puncte.

  • Partida va fi arbitrată la centru de Horaţiu Feşnic, din Cluj-Napoca.

Cinci victorii, trei remize şi şapte înfrângeri este palmaresul înregistrat de bucureşteni pe teren propriu în acest sezon. De partea cealaltă, prahovenii au câştigat două dintre cele 15 deplasări din ediţia actuală, iar de alte opt ori au terminat la egalitate.

Ce a spus Kopic înainte de meci:

„Meciul cu Petrolul va fi greu, orice duel din play-out va fi greu, Petrolul este o echipă stabilă, are calitate ofensivă, poate crea pericol pe tranziţie. Echipa mea e motivată, sper că toţi jucătorii să fie la nivelul aşteptat”, a spus Zeljko Kopic.

Afla mai multe despre: dinamopetrolulplay-out 

viewscnt
Articole similare