Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo, victorie clară cu Porto în Liga Campionilor! David Popovici, prezent la meci, aplaudat de toată sala

VIDEO | Dinamo, victorie clară cu Porto în Liga Campionilor! David Popovici, prezent la meci, aplaudat de toată sala
Comentarii

Campioana la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia FC Porto, scor 32-27 (13-12), în al patrulea meci din grupa A a Ligii Campionilor.

Principalii marcatori pentru Dinamo au fost Zeinelabedin Ali – 10 şi Kukic - 6, iar de la echipa portugheză s-a remarcat Thurin – 8.

În minutul 11, toată sala s-a ridicat în picioare şi au aplaudat în semn de omagiu pentru Cătălin Hîldan. Pe parcursul omagiului, jocul a continuat.

În sală s-a aflat şi David Popovici, care a fost ovaţionat de public în momentul în care la staţia de amplificare i s-a semnalat prezenţa.

În primele meciuri din grupă, Dinamo a pierdut cu SC Magdeburg, scor 28-30, şi cu Veszprem HC, scor 30-33, şi a remizat cu GOG, scor 38-38, astfel că are 3 puncte în clasament.

În etapa următoare, Dinamo Bucureşti va juca tot pe teren propriu, în 26 octombrie, cu PSG.

Doar primele două clasate în fiecare grupă se califică direct în sferturile de finală, iar echipele de pe locurile 3-6 vor disputa meciuri în play-off, în 22 şi 30 martie 2023, urmate de sferturile de finală, în 10 şi 18 mai, respectiv Turneul Final Four, la Koln, în 17-18 iunie.

Deţinătoarea trofeului este FC Barcelona. Dinamo Bucureşti nu a trecut de faza grupelor în sezonul anterior.

Afla mai multe despre: dinamohandbalvideodavid popovici 

viewscnt
Articole similare