You are here:

VIDEO | Dinamoviştii rup tăcerea. Ce se întâmplă de când a venit Mircea Rednic şi cum îşi "tratează" antrenorul jucătorii

VIDEO | Dinamoviştii rup tăcerea. Ce se întâmplă de când a venit Mircea Rednic şi cum îşi "tratează" antrenorul jucătorii

Dinamo București

Comentarii

Dinamo are cel mai slab parcurs din ultimii ani, dar în echipă nu e mare agitaţie. Roş-albii descriu cum e la Dinamo de când a venit Mircea Rednic.

Dinamo nu a pierdut în campionat cu Mircea Rednic pe bancă, dar nici nu a câştigat, decât un meci, în prelungiri, cu Voluntari. În rest, a făcut patru egaluri, iar din Cupă a fost eliminată de Csikszereda. 

Se vorbeşte în permanenţă de criza din Ştefan cel Mare, însă jucătorii sunt optimişti că obiectivul va în cele din urmă atins şi Dinamo va ajunge în playoff, mai ales că Rednic e 100% lângă jucători. 

"Este un antrenor care ne motivează foarte mult şi, aşa cum am mai zis, are o experienţă mare în ceea ce priveşte fotbalul şi ne oferă foarte multă linilşte şi calm în această perioadă de presiune. Nu devine agitat cînd este presiune, când sunt momente dificile în ceea ce priveşte rezultatele", a declarat DiogoSalomao pentru Telekom Sport. 

Relaţia bună care există între antrenor şi jucători se vede şi din felul în care antrenorul îşi alintă jucătorii în momentul greu în care se află echipa. Întrebat ce fotbalişti de bază are în acest moment, Rednic a răspuns:  "Pentru mine toţi sunt piese de piese!"

Afla mai multe despre: rednicsalomaodinamoliga i 

viewscnt
Articole similare