Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamoviştii sunt optimişti că vor evolua în Liga 1 şi în sezonul următor. "Am scos-o la capăt. Suntem salvaţi"

VIDEO | Dinamoviştii sunt optimişti că vor evolua în Liga 1 şi în sezonul următor. "Am scos-o la capăt. Suntem salvaţi"

Fotbal

Comentarii

Dinamo Bucureşti a remizat, miercuri, scor 1-1, cu Viitorul Constanţa, în ultima partidă a play-out-ului din Liga 1.

După ultimele reglementări ale Federaţiei Române de Fotbal, în care clasamentul final al play-out-ului să fie întocmit în urma raportului dintre jocuri şi puncte, bifate în play-out, Dinamo este penultima, automat a doua echipă retrogradată în Liga a 2-a, după Chindia Târgovişte.
 
Cu toate acestea, ultimul cuvânt îl va avea Comitetul de Urgenţă al FRF. Dinamoviştii speră să se pună în aplicare dorinţa unanimă a cluburilor din Liga 1, care sunt de acord cu majorarea numărului de echipe în campionat, din sezonul viitor, de la 14 la 16. Astfel, Dacia Mioveni ar urma să joace barajul cu ultima clasată, Chindia Târgovişte, iar Dinamo şi Sepsi ar fi salvate automat.
 
"A fost un meci greu. Problema din această zi a fost căldura. Ne-am adaptat. Astea sunt condiţiile. A fost un an foarte greu şi doar noi ştim prin câte am trecut şi aştia suntem cei care am rămas. În casa noastră au început să apară multe găuri, dar am pus fiecare mâna am reuşti să le astupăm şi să salvăm acest club. Acest club nu merită în altă ligă decât prima scenă. Nu am luat în calcul niciun scenariu, pentru că noi tratăm orice meci la victorie. Suntem bucuroşi că la acest scor suntem salvaţi. De când suntem aici, de doi ani, s-a vorbit mai mult de noi decât de CFR, care a câştigat titlul. Aşa e în fotbal. E un club de tradiţie, e normal să se vorbească. Acum am stat 3 saptămâni, cred că cel mai mult. Am arătat că suntem oameni cu caractere şi jucăm pentru acest club cu inima şi sufletul. Mai am contract cu Dinamo doi ani şi îmi stă mintea aici, mai multe nu pot să spun", a declarat Deian Sorescu, cel mai bun jucător al câinilor în acest sezon.
 
 
"Au fost şi emoţii, important era să câştigăm, am scos-o la capăt până la urmă. (Cui îi era adresat mesajul de după gol?) Persoanelor care atacă Dinamo în permanenţă, probabil frica de noi, nu înţeleg de unde atâta ură pe acest club. Mesajul a fost: <<Dinamo rămâne. Voi?!>> A fost o întrebare retorică, atâta tot. A trebuit să tragem de noi lot subţire, mai sunt încă doi colegi cu probleme. A trebuit să o scoatem la capăt cei care am fost. Nu pot să comentez despre chestia cu 16 echipe, Mi se pare corect ca noi să răm,ânem în prima ligă. Am fost puşi să stăm în carantină două săptămâni, în condiţiile în care alte echipe s-au antrenat.....nu mi se părea normal ca noi să retrogradăm", a declarat şi Mihai Neicuţescu.
 
 

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare