You are here:

VIDEO | Discurs incendiar al lui Pancu după victoria de sâmbătă a Rapidului: "Îi mâncăm pe toţi!"

VIDEO | Discurs incendiar al lui Pancu după victoria de sâmbătă a Rapidului: "Îi mâncăm pe toţi!"

Fotbal intern

Comentarii

Rapid a câştigat sâmbătă un nou meci în Liga a 3-a, pe teren propriu, în Regie, 4-1 cu Popeşti Leordeni. După meci, Daniel Pancu le-a ţinut un discurs mai mult decât motivator elevilor săi.

"Caracter nota 1000, am ştiut în orice moment în orice situaţie suntem, cu jucători noi, veniţi prima dată la clubul ăsta, nu ştiaţi atmosferă, nimic, aşteptam să vă deblocaţi, chiar dacă pierdeam astăzi nota 10 vă dădeam pentru atitudine, la toţi. E un moment în care atât am putut, plus terenul, o groază de lucruri care au fost împotrivă. După aia când ne-am deblocat, băi, când ne-am deblocat, îi mâncăm pe toţi aşa. Numai aşa o să fim de acum încolo", le-a spus Pancu jucătorilor care au obţinut victoria din Liga a 3-a, după care a dat tonul la cântece. 

Discursul lui Daniel Pancu din vestiarul Rapidului

Discursul lui Daniel Pancu, la finalul victoriei cu SC Popeşti-Leordeni, şi cântecele din vestiarul Rapidului #FamiliaRapid

Posted by FC Rapid 1923 on Saturday, March 9, 2019

Chiar dacă scorul de pe tabelă nu o spune, discursul lui Pancu a venit după ce rapidiştii s-au chinuit ceva pentru victorie. Scorul a fost egal, 1-1, până în minutul 78, după care elevii lui Pancu s-au dezlănţuit. 

A fost primul meci jucat în Regie de trupa din Grant după ce la stadionul din Giuleşti au început lucrările de demolare a arenei actuale. Rapidiştii stau etapa următoare, atunci când ar fi trebuit să o întâlnească pe Delta Tulcea, echipă retrasă din campionat în pauza de iarnă. Rapid este pe primul loc în Liga a 3-a, cu trei puncte peste CS Afumaţi. 

Afla mai multe despre: rapidpanculiga a 3-a 

viewscnt
Articole similare