Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Discurs motivaţional al lui Adrian Mutu pentru fotbaliştii de la U21! "Briliantul" a umblat la moral: "Eu antrenez campioni, nu jucători de fotbal!"

VIDEO | Discurs motivaţional al lui Adrian Mutu pentru fotbaliştii de la U21! "Briliantul" a umblat la moral: "Eu antrenez campioni, nu jucători de fotbal!"
Comentarii

Adrian Mutu (41 de ani), selecţionerul naţionalei de tineret, le-a ţinut un discurs motivaţional fotbaliştilor săi înainte de plecarea în Ucraina, pentru meciul cu vecinii, din preliminariile pentru Euro 2021. Discursul lui Mutu a fost postat pe FRF TV.

"Briliantul" Mutu a încercat să-şi motiveze şi să-şi capaciteze jucătorii pe care i-a convocat pentru acţiunea naţionalei de tineret. Selecţionerul le-a vorbit acestora şi să le insufle încredere.

"Dacă nu credeam în lucrul ăsta, nu eram aici. Eu cred că voi puteţi fi o echipă de campioni, fiecare dintre voi puteţi fi campioni, adică fotbalişti de mare valoare.  Eu aia antrenez. Eu antrenez campionul din voi. Eu antrenez campioni.

Presiunea pe care o simţiţi pe voi... Nu fugiţi de presiune. Cu cât eşti mai bun, pretenţiile cresc. Toţi trebuie să fiţi bucuroşi pentru că aţi dovedit că meritaţi asta. Cei slabi n-au presiune, n-au pretenţii prea mari. Nimeni nu le cere prea mult pentru că sunt slabi. Vouă vă cere lumea. Eu am pretenţii şi eu vă cer pentru că sunteţi buni.



Sunt sigur că voi o să câştigaţi. Voi trebuie să fiţi siguri şi să credeţi în ce credem noi. Credeţi? (n.r - Jucătorii) Daaaa! Nu vă aud. (n.r - Jucătorii) Daaaa!"
, a fost discursul lui Adrian Mutu.

România U21 va juca împotriva Ucrainei U21 pe 9 octombrie, în deplasare, iar pe 13 octombrie va juca împotriva Maltei, pe teren propriu. Ultimul meci din campanie e şi cel decisiv pentru calificarea la turneul final, cu Danemarca U21, pe 17 noiembrie, tot pe teren propriu.

Afla mai multe despre: adrian mutuechipa nationaladiscursvideo 

viewscnt
Articole similare