Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Discursul lui Mourinho din vestiarul Generaţiei de Aur: ”Istoria rămâne pentru totdeauna. Este o onoare să particip”

VIDEO Discursul lui Mourinho din vestiarul Generaţiei de Aur: ”Istoria rămâne pentru totdeauna. Este o onoare să particip”

Echipa națională

Comentarii

Jose Mourinho (61 de ani) a fost prezent la Bucureşti fiind invitat special la meciul de retragere al Generaţiei de Aur.

Discursul ţinut de Jose Mourinho în vestiarul ”Generaţiei de Aur” la Bucureşti

Meciul de adio al ”Generaţiei de Aur” a avut loc pe Arena Naţională, în faţa a peste 50.000 de oameni.  ”Generaţia de Aur” a câştigat meciul de adio, după ce s-a impus cu scorul de 3-2. 

Azi a apărut videoclipul cu speech-ul pe care l-a susţinut Mourinho în vestiarul Generaţiei de Aur.

  • Evenimentul a reprezentat o nouă şansă pentru suporteri de a revedea legende precum Dan Petrescu, Gică Popescu, Gică Hagi, Dida sau Hristo Stoichkov.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

”Vreau să vă spun două lucruri din inimă. Suntem mai mult sau mai puţin de aceeaşi vârstă, deci sunteţi generaţia mea. În timp ce am crescut, m-am îndrăgostit de fotbal, am început să lucrez în fotbal în cea mai bună perioadă a voastră. Aşa că îmi aduc aminte totul despre cariera voastră, despre voi individual, îmi amintesc şi am mult respect.

Am venit aici bineînţeles pentru că sunt prieten cu Giovanni (n.r. Becali), e mereu o plăcere să vin. Dar am venit aici pentru respectul pe care îl am pentru voi. Vreau să vă felicit pentru cei 30 de ani.

Fotbalul nu este mereu un bun tată, dar istoria nu o poate şterge nimeni. Istoria rămâne pentru totdeauna. Sper să vă bucuraţi de această seară, iar pentru mine este o onoare să particip”, a fost discursul lui Mourinho.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: mourinhogeneraţia de aurnaţionala româniei 

viewscnt
Articole similare