You are here:

VIDEO | Doi jucători l-au încântat pe Gheorghe Hagi după succesul la scor cu Astra: "Senzaţional! Au calităţi foarte bune"

VIDEO | Doi jucători l-au încântat pe Gheorghe Hagi după succesul la scor cu Astra: "Senzaţional! Au calităţi foarte bune"

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul n-a avut nicio emoţie în deplasarea de la Astra şi s-a impus cu 4-1. George Ganea, de două ori, Eric şi Casap au marcat golurile victoriei pentru echipa lui Hagi.

"O victorie frumoasă, jucând un fotbal foarte bun, fiind foarte serioşi. Cu toate că am schimbat foarte mulţi jucători, dar, cum am spus şi înainte de meci, aveam încredere mare, pentru că e o echipă care avea şi tinereţe şi avea şi jucători de experienţă. Cred că cel mai bun jucător astăzi pe teren a fost Achim, care a jucat senzaţional în faţa apărării.

Mă bucur mult pentru el, pentru că a stat şi rezervă, a suferit, că lui îi place să joace. Încă o dată, felicitări echipei mele, pentru că am fost foarte serioşi, am tratat serios, am jucat foarte bine, am venit să câştigăm şi mă bucur că am şi marcat multe goluri.

Ganezu mic (n.r. George Ganea) are calităţi foarte bune. A făcut bine că a venit la noi şi probabil era momentul just, momentul corect. El a învăţat multe pe unde a fost şi cred că e un jucător interesant" , a declarat Gheorghe Hagi la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: hagiviitorul 

viewscnt
Articole similare