You are here:

VIDEO | Dorinel Munteanu a luat foc! Antrenorul Oţelului şi-a ieşit din minţi la finalul meciului cu Hermannstadt. A intrat în conflict cu un suporter

VIDEO | Dorinel Munteanu a luat foc! Antrenorul Oţelului şi-a ieşit din minţi la finalul meciului cu Hermannstadt. A intrat în conflict cu un suporter

Oțelul Galați

Comentarii

Oţelul Galaţi a urcat pe primul loc în Superliga după victoria obţinută in extremis în faţa lui Hermannstadt, scor 1-0, în etapa a patra a Superligii.

Stipe Juric, atacantul bosniac transferat în această vară de Dorinel Munteanu, a înscris unicul gol al întâlnirii în minutul 86, după o respingere nefericită a lui Cătălin Căbuz.

Astfel, Oţelul este, cel puţin până mâine, noul lider al Superligii, cu 10 puncte acumulate în primele patru jocuri, parcurs identic cu cel înregistrat de gălăţeni în sezonul 2010-2011, cel în care roş-alb-albaştrii au câştigat titlul în Liga 1.

VIDEO | Dorinel Munteanu a făcut SHOW! ”Neamţul” a înjurat un suporter şi a fost cu greu oprit 

Imediat după finalul partidei, Dorinel Munteanu a intrat în conflict cu un suporter aflat la tribuna I şi a fost cu greu liniştit de Cristi Sârghi, actualul team-manager al echipei şi component al echipei ce a cucerit titlul în urmă cu 13 ani.

”Neamţul” i-a adresat cuvinte grele suporterului, care, cel mai probabil, şi-a exprimat nemulţumirea faţă de jocul favoriţilor până la momentul golului marcat de Juric.

În următoarea etapă, Oţelul se va deplasa la Arad pentru confruntarea cu UTA din etapa a cincea.

Afla mai multe despre: oteluldorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare