Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dramatism total. Patru români, campioni în Italia! Echipa de tineret a lui Lecce a câştigat titlul la ultima fază

VIDEO | Dramatism total. Patru români, campioni în Italia! Echipa de tineret a lui Lecce a câştigat titlul la ultima fazăgalerie foto

Serie A

Comentarii

Echipa Primavera a lui Lecce a câştiga titlul la tineret în Italia, după ce a învins-o pe reprezentativa similară a Fiorentinei în finală.

Tineri fotbalişti ai lui Lecce au triumfat graţie reuşitei semnate de suedezul Emin Hasic în minutul 120+2, după ce partida a avut nevoie de reprize de prelungiri, scorul înregistrat în primele 90 de minute fiind 0-0.

Formaţia antrenată de Federico Coppitelli a încheiat triumfătoare un sezon pe care l-a condus de la cap la coadă.

Patru români, oameni de bază la Lecce

Alexandru Borbei, Rareş Burnete, Răzvan Paşcalău şi Cătălin Vulturar au bifat toate cele 120 de minute pentru Lecce. Cei patru români au adunat împrenă nu mai puţin de 134 de meciuri în campionat şi au contribuit decisiv la succes echipei.

VIDEO cu rezumatul meciului dintre Lecce şi Fiorentina

Dezamăgire pentru Chivu şi Inter

Echipa Primavera a lui Internazionale s-a clasat la finalul sezonului regular doar pe locul şapte şi nu a prins play-off-ul, după ce în urmă cu un sezon, nerazzurrii au triumfat în liga de tineret, graţie unei victorii dramatice obţinută în faţa Romei.

Inter îşi poate lua revanşa la seniori, în finala Ligii Campionilor de la Istanbul cu Manchester City. Meciul va avea loc pe 10 iunie de la 22:00 şi va fi transmis în direct pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: chivulecce 

viewscnt
Articole similare