Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dugandzic a ”spart gheaţa” în Arabia Saudită, din pasa lui Cordea! Victorie pentru formaţia antrenată de Reghecampf

VIDEO | Dugandzic a ”spart gheaţa” în Arabia Saudită, din pasa lui Cordea! Victorie pentru formaţia antrenată de Reghecampf

Fotbal

Comentarii

Formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf, Al Tai, s-a impus, vineri, acasă, scor 3-2, contra celor de la Al Riyadh, într-o partidă din etapa a 11-a din Arabia Saudită.

În acest duel, Laurenţiu Reghecampf i-a titularizat pe Andrei Cordea şi marko Dugandzic, jucători aduşi în acest sezon în Arabia Saudită, iar mutarea s-a dovedit a fi una câştigătoare.

  • De partea cealaltă, la Al Riyadh, Alin Toşca a fost titular şi integralist.

Gol pentru Dugandzic. Două pase decisive pentru Cordea

Marko Dugandzic a marcat pentru 1-1 în minutul 28, cu o finalizare din careu, la colţul lung, după o pasă decisivă livrată chiar de către Andrei Cordea.

 

 

În minutul 40, acelaşi Andrei Cordea avea să paseze din nou decisiv, dar de data aceasta pentru Alfa Semedo, care avea să ducă scorul la 2-1. 

Victoria a fost precum o gură de oxigen pentru Al-Tai şi Laurenţiu Reghecampf. Este primul succes al antrenorului, la actuala sa echipă, după patru etape scurse.

Al-Tai este doar pe locu 14, cu 10 puncte, în timp ce adversara Al Riyadh rămâne pe locul 12, cu 11 puncte.

Laurenţiu Reghecampf scapă, cel puţin pentru o etapă, de presiunea demiterii. Arabii sunt cunoscuţi pentru faptul că nu sunt prea răbdători, mai ales când echipa este ameninţată cu retrogradarea.

Afla mai multe despre: marko dugandzicandrei cordealaurentiu reghecampfal tai 

viewscnt
Articole similare