Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dugandzic, noul golgheter din Superligă cu al doilea hat-trick din carieră!

VIDEO | Dugandzic, noul golgheter din Superligă cu al doilea hat-trick din carieră!

Rapid

Comentarii

Marko Dugandzic (28 de ani) a reuşit un hat-trick în meciul Rapid - FC Voluntari 4-1 şi a devenit noul golgheter al campionatului!

Rapid a făcut un meci mare, în care nu i-a dat nicio şansă Voluntariului, în Giuleşti. Marko Dugandzic, atacantul "alb-vişiniilor", a ieşit în evidenţă cu un hat-trick, care l-a transformat în noul golgheter din Superliga României.

VIDEO | Dugandzic, noul golgheter din Superligă cu al doilea hat-trick din carieră!

Rapid a învins pe FC Voluntari cu 4-1, pe teren propriu, în etapa a 24-a din Superligă, partidă în care Marko Dugandzic a reuşit un hat-trick şi a devenit noul golgheter al campionatului. Croatul l-a depăşit pe italianul Andrea Compagno de la FCSB şi a urcat pe prima poziţie în ierarhia marcatorilor.

Dugandzic a "lovit" în minutele 19, 55 şi 82. Atacantul Rapidului a ajuns, astfel, la 15 goluri în Superligă, cu unul în plus faţă de Andrea Compagno. Italianul are şansa să-l egaleze sau chiar să revină pe prima poziţie a clasamentului golgheterilor în meciul CFR Cluj - FCSB, în direct la Orange Sport 1, duminică seara, de la ora 21:00.

Marko Dugandzic, al doilea hat-trick din carieră!

În meciul Rapid - FC Voluntari 4-1, Marko Dugandzic a reuşit al doilea hat-trick din carieră. Pe primul l-a reuşit tot în Giuleşti, în partida cu Sepsi (3-0), din etapa a 22-a. Astfel, atacantul croat a bifat primele două hat-trick-uri din carieră în decursul ultimelor trei etape din Superligă.

Gol 1 Dugandzic

Gol 2 Dugandzic

Gol 3 Dugandzic

Afla mai multe despre: marko dugandzicvideorapidgolgheterhat-trick 

viewscnt
Articole similare