You are here:

VIDEO | După ce a fost rege pe Arena Naţională, Hagi aşteaptă ofertele: "Îmi doresc să fac performanţă în Europa"

VIDEO | După ce a fost rege pe Arena Naţională, Hagi aşteaptă ofertele: "Îmi doresc să fac performanţă în Europa"

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi a câştigat pentru prima oară ca antrenor al Viitorului împotriva roş-albaştrilor la Bucureşti şi după patru ani şi jumătate pe banca echipei pe care o şi patronează

Ultima echipă antrenată de Hagi în străinătate a fost Galatasaray, în urmă cu 8 ani. 
 
"Îmi doresc să fac performanţe în Europa. Îmi place să progresez, să mă duc la mai mult. Dacă nu o să pot ca şi club, din vară nu o să mai stau, o să las locul altcuiva. Ce să mai fac? Să produc iarăşi jucători? Voi conduce clubul doar dacă devenim mai buni, doar dacă o să avem pretenţii mai mari. Altfel, o să îmi caut şi eu de ale mele. Să vedem dacă mă vrea cineva, dar eu sunt zic că sunt valoros şi o să îmi găsesc echipă uşor" a fost euforic Hagi al finalul meciului cu FCSB. 
 
Hagi a avut chef şi de glume după ce a debutat cu o victorie în play-off.  
 
"Sunt singurul care aş putea să mă plâng de ceva că nu s-a întâmplat în viaţă. Mi-a dat de toate, sport, fotbal, celebru şi o familie incredibilă. Am o nevastă care e cu mine şi mi-a dat şi doi copii. Şi mă susţine şi pentru ceilalţi 200. M-a susţinut, că dacă nu mă susţinea ea, îmi lua toţi banii. Îi mulţumesc pe această cale. Mai aşteaptă şi ea din când în când, dar nu îmi zici şi mie că mă iubeşti? E mai greu, că eu zic mai greu. Dar ea ştie că ţin la ea şi ea la mine" s-a amuzat Regele. 
 

Afla mai multe despre: viitorulhagiplecare 

viewscnt
Articole similare